Youtube Videolarını İzlemek İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,643
Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin

34sel' Alıntı:
ip den olabilir mi bilmiyorum :-\ Otomatik ip alıyor.

Normalde otomatik IP adresi işaretli olması lazım ama sen yukarıdaki IP adreslerini resimlerini yüklediğim kutucuğa yazdığında otomatik IP adresi almaması lazım. En başta resimlerini yüklediğim işlemleri bitirdikten sonraki tüm pencereleri "Tamam" tıklayarak kapatman lazım.

Etiketler

yol' Alıntı:
Normalde otomatik IP adresi işaretli olması lazım ama sen yukarıdaki IP adreslerini resimlerini yüklediğim kutucuğa yazdığında otomatik IP adresi almaması lazım. En başta resimlerini yüklediğim işlemleri bitirdikten sonraki tüm pencereleri "Tamam" tıklayarak kapatman lazım.
Aynen uyguluyorum hocam. Yukarıdaki kodları DNS sunucu adresleri bölümüne girdiğimde işlem başarıyla tamamlanıyor. Youtube da izleniyor. Ancak bir süre sonra sitelere girişte problem oluyor.Ters giden bir şey var ama anlamadım ??? Neyse, çok önemli değil farklı kanallardan da izlenebiliyor en azından :smiley:

Paylaşım için teşekkürler. Vista home kullanıyorum IE8 . ile 1.methot ile sorun yok...

teşekkürler hallettim artık sorunsuz girebiliyorum

Ben birkaç yıldır kullandığım ayarları anlatayım. Hiç sorun yaşamadım...

Önce verdiğim bu programı bilgisayara yükleyin.
http://s2.dosya.tc/Jacker3.rar.html

Daha Sonra;

XP İÇİN
Ağ Bağlantılarım / Yerel Ağ Bağlantısı yada Kablosuz Ağ Bağlantısı (hangisinden giriyorsak ona) sağ tıkla özellikler / Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) üzerine çift tıklayalım.
Açılan yerde altta "Aşağıdaki DNS adreslerini kullan" deyip ilkine 208.67.222.222 ikinciye 208.67.222.220 yazın tamam deyip çıkın.

VİSTA İÇİN
Ağ ve paylaşım merkezi / Ağ Bağlantılarını Yönet / Yerel Ağ Bağlantısı yada Kablosuz Ağ Bağlantısı (hangisinden giriyorsak ona) Sağ Tıkla / Özellikler / İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) Tıkla Özellikler
Açılan yerde altta "Aşağıdaki DNS adreslerini kullan" deyip ilkine 208.67.222.222 ikinciye 208.67.222.220 yazın tamam deyip çıkın.

Evet Abi haklısın ama her yiğidin yoğurt yemesi farklı ;D Ben böyle yiyorum.
Şaka bir yana bazen diğer yöntemler işe yaramayabiliyor. Ben uzun zamandır bunu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım o yüzden ekledim...

Diğer linki kontrol ettim de çalışmıyor tekrar veriyorum...

Önce verdiğim bu programı bilgisayara yükleyin.
http://www.tamindir.com/downloading/20117/YouTube_Jacker.htm

Daha Sonra;

XP İÇİN
Ağ Bağlantılarım / Yerel Ağ Bağlantısı yada Kablosuz Ağ Bağlantısı (hangisinden giriyorsak ona) sağ tıkla özellikler / Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) üzerine çift tıklayalım.

VİSTA İÇİN
Ağ ve paylaşım merkezi / Ağ Bağlantılarını Yönet / Yerel Ağ Bağlantısı yada Kablosuz Ağ Bağlantısı (hangisinden giriyorsak ona) Sağ Tıkla / Özellikler / İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) Tıkla Özellikler

Arkadaşlar en son yaptığım ayar. Arada kopukluk oluyor ve bazen videoları göremiyordum bilginize.

http://www.navige.com/navige-internet-explorer-ayarlari#ayar

ANKARA' Alıntı:
Arkadaşlar en son yaptığım ayar. Arada kopukluk oluyor ve bazen videoları göremiyordum bilginize.

http://www.navige.com/navige-internet-explorer-ayarlari#ayar

Ok!

Sağol Cigerim... :smiley:

Arkadaşlar merhaba,

Son birkaç aydır Telekom tarafından Google'a ait Maps ve Analytics gibi birçok servise erişimin kısıtlanması nedeniyle Gezenbilir gibi birçok sitede dolaşılırken ciddi yavaşlamalar yaşanmaktadır. Bu sorunu çözmek için ilk mesajımda anlattığım ayarlarla DNS adreslerinizi 156.154.70.1 ve 156.154.71.1 IP adresleriyle değiştirirseniz hem siteleri çok daha hızlı dolaşabilecek, hem de Google haritalarını açabileceksiniz...

(DNS adreslerinizi konu içinde yazdığım gibi 4.2.2.2 ve 4.2.2.3 adresleriyle değil, 156.154.70.1 ve 156.154.71.1 adresiyleriyle değiştiriniz...)

Selamlar,youtube yasaklı iken navige com daki ayarlar sayesine youtube a giriş yapabiliyordum,ancak yasak kalktıktan sonra youtube a giriş yapamıyorum.Böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu hiç?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri