Bu kadar yazdıktan sonra finali de yazmadan olmaz
Son durum: Bütün sorunlar çözüldü, araç yağ gibi akıp gidiyor. Her türlü yolda 3000 km test ettim. En ufak bir problem yok.
İşlem olarak;
İlk önce aracın orta şaft askısını yeniledik. Basit, kısa ve ucuz bir işlem. Zaten yırtıkmış, değişmesi gerekiyormuş. İnternette şaft askısı ararken aynı model araç için 2 tip askı olduğunu gördüm. Bir tanesi aynen aracın orijinal askısı gibi, diğeri ise biraz daha ufak. Her ikisinden de aldım. Önce orijinal olanı taktık. Aracın kalkışında ilk 10 metrede çok kötü bir kazıma sesi ve titreşim yapmaya baladı . Otobana çıkıp yol testi yapalım dedik. Hiç bir olumlu sonuç alamadık. Servise geri döndüğümüzde daha yeni taktığımız askının yırtılmış olduğunu hayretle gördük. Bu sefer daha ufak olanı takalım dedik. Montaj deliklerinin yeri uymadı, matkapla 2-3 mm kadar deliği genişletip taktık. Kalkıştaki berbat kazıma sesi ve titreşim tamamen kayboldu ama bu sefer de 20-30 km sürat aralığında hafif bir titreşim başladı. Daha önce hissettiğim 110 km de başlayan titreşim de epeyce azaldı. Hatta çok zaman hiç olmamaya başladı. Durumun iyiye gittiğini görünce cesaretlendik, tornacıya yukarıdaki resimdeki gibi 13 mm kalınlığında çelikten bir uzatma flanşı yaptırdık. Bu şekilde 3000 km yaptım. Sıfır sorun, mükemmel yol tutuş
. 60 TL askı, 100 TL flanş, 150 TL işçilik. Gayet makul bir maliyet
. Aracın yeni sürüş dinamiklerine de iyice alıştım. Şu kadarını söyleyeyim, orijinal hali 100 puansa, şimdiki hali 120 puan rahat alır.