Yurt Dışı Seyahatı için Bayan Tur A rkadaşı ( Temmuz - Ağustos 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eternity34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,158

eternity34

Yeni Üye
temmuz ağustos ayları içerısınde orta avrupa ya da barselona-madrid turları için bayan, eğlenceli, dinamik arkadas arıyorum ilgilenenler cvp yazarsa sevınırım

Etiketler

Ben turla gitmeyi düşünüyorum.Temmuz başı uygun benim için.kısa bir süreliğine benim gitmeyi planladığım tur.gezi turlarıyla gitmeyi düşünüyorum.

sız hangı turları dusunuyosun yanı nereye?turlar ztn 1 haftalık oluyo genelde

Merhabalar.Ben de temmuz başı gibi uygunum.Bayan arkadaş arıyordum.Çok iyi oldu bu mesajı görmem.İyi bir organizasyon yapabiliriz

Eternity34 Ben başta gitmek istediğim yer Balkanlar ama orta avrupa da olur.sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun.planın nedir.

Merhaba edda__16 mesajını yeni gördüm.benim için güvenilir olması önemli tura gideceğim kişinin. zaman ve maddiyat sorunum yok.turla gitmeyi düşünüyorum.temmuz haziran olur.ağustos çok sıcak olduğu için biraz öteledim.sevgiler

Benim için de güvenilir olması önemli.Maddiyatta sıkıntı yok yani ben bir tur şirketi ile düşündüğüm için.Gezi turu olmasa bile kendi imkanlarımla en fazla 2 haftalık bir gezi düşünüyorum.Öyle 1 ayda 10 ülke gezeyim gibi bir düşüncem yok.O yüzden masrafının çok olmayacağını düşündüm.Bir de zaman sıkıntısı aslında yok.Ben öğretmenim 2 ay tatilim var ama ramazan ayına denk gelmesini pek istemiyorum ,en azından çok fazla feragat etmek istemiyorum.Gitmek istediğim yer de İtalya ve Orta Avrupa.Benim düşüncem böyle.

DİLEK34 ben de tur ile düşünüyorum ramazan olmadan 29 haziran çıkışlı prag özellikle merak edıyorum o yuzden orta avrupa düşünüyorum

Yapabiliriz hocam da ben size bu sitede özel mesaj gönderemiyorum.Detaylı konuşmayı da bu başlık altında yapmak istemiyorum.Nasıl yapsak?