ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 2 Ağu 2010 #1 Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz... Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... .Sana ve ailene Allah sabır versin.
Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz... Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... .Sana ve ailene Allah sabır versin.
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2010 #2 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin Hanım, size ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin Hanım, size ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 2 Ağu 2010 #3 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun allah sizlere sabır versin
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun allah sizlere sabır versin
kaptan10 Kamp II Mesajlar 340 Tepkime Puanı 4 Yer balıkesir 2 Ağu 2010 #4 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir başınız sağolsun
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 2 Ağu 2010 #5 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun, allah sabırlar versin..
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun, allah sabırlar versin..
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 2 Ağu 2010 #6 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Sevgili zerrin çok üzüldüm, acını paylaşıyorum. Sabırlar diliyorum, başın sağolsun...
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Sevgili zerrin çok üzüldüm, acını paylaşıyorum. Sabırlar diliyorum, başın sağolsun...
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 2 Ağu 2010 #7 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin başın sağolsun,Allah rahmet eylesin.
VARHUB Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 3 Ağu 2010 #8 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Zerrin, Allah sizlerede sabır versin, başınız sağolsun.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Zerrin, Allah sizlerede sabır versin, başınız sağolsun.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Ağu 2010 #9 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin Hanım Allah sabır versin.
ŞenolESES Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 3 Ağu 2010 #10 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekânı cennet olsun.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekânı cennet olsun.
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 7 Ağu 2010 #11 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Ertuğrul Açıkgöz Zirve Mesajlar 2,063 Tepkime Puanı 8 Yer Kayseri 7 Ağu 2010 #12 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Tüm ailenizin başı sağolsun, sabırlar diliyorum.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Tüm ailenizin başı sağolsun, sabırlar diliyorum.
F focus Zirve Mesajlar 1,257 Tepkime Puanı 10 Yer Ankara 7 Ağu 2010 #13 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başın sağolsun Zerrinciğim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başın sağolsun Zerrinciğim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 7 Ağu 2010 #14 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 7 Ağu 2010 #15 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 8 Ağu 2010 #16 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir zerrin hanım başınız sağolsun ; allah'tan halanız için rahmet sizler için sabır diliyorum ; mekanı cennet olsun
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir zerrin hanım başınız sağolsun ; allah'tan halanız için rahmet sizler için sabır diliyorum ; mekanı cennet olsun