asem spor' Alıntı:bu yaz başladık çok keyifli oluyor, zıpkının önüne geçme şansı yok yinede.....
asker' Alıntı:arkadaslar zıpkın ın çok tehlikeli olduğu söylenir hep taşdan sekerek kendini vuranların bile olduğunu duymuşdum sizce doğrumu nelere dikkat etmemiz gerek???
akut23' Alıntı:mrb ben avcılığa zıpkınla başladım gerçekten çok keyifli suyun altında balık arayıp avlamak çok keyifli fakat bizim sularda herzaman avlanamıyoruz ama yüksel beyin dediği gibi gerçek bir hastalık
,meseregan' Alıntı:Boyuna fotoları görüyoruz Selçuk daha yemek nasip olmadı
asem spor' Alıntı:bu da jigle gelen sinarit.....ahmet arkadasımdan
selçuk kardeş balıklar yukarı çıkmaya başladı su biraz daha sogusun güzel av verir...ZEUSSSS' Alıntı:erhan abi çok saglam sino tebrikler... bi ara ayarlayıp gelecem sizin meralara bizim bölgede malesef sinarit hiç yok tehlikeli bölge oldugunu biliyorlar yaklasmıyorlar..
asem spor' Alıntı:bu yaz başladık çok keyifli oluyor, zıpkının önüne geçme şansı yok yinede.....
meseregan' Alıntı:11 ekimden sonra oradayım Selçuk. Ayrıca burası kırmızı benekli alabalık cenneti
asem spor' Alıntı:selçuk kardeş balıklar yukarı çıkmaya başladı su biraz daha sogusun güzel av verir...
sen geleceğin zaman erkenden haber ver bir proğram yaparız...