ZJ , Arkadan Gelen Ses ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssbman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,893

ssbman

Zirve
Yer
Ankara
Selamlar ,
Arkadaşlar benim aracın sağ arkadan bir ses geliyor lok lok diye . Ses çukur yada tümseklerden geçerken geliyor . Aracı sallıyorum falan , amortisör patlak gibi değil ... Sizce nelerden kaynaklanabilir ? Yarın yada cuma sanayi tarafına geçip baktırıcam ama sizlerden fikir almak istedim , çünkü buraya güvenim hayli fazla :smiley:

Birde ek olarak Ankarada cam filmi yaptıracak yer tavsiyesi olan var mı ? Bunuda çerez niyetine sormuş olayım :smiley:

Saygılarımla ...
Barış

Etiketler
Ynt: ZJ , Arkadan Gelen Ses ???

kuzen yaptırmıştı 3 yıl önce cam filmi çok para vermişti ama hala ilk günki kadar güzel duruyor
adresi öğrenerim yarın

barış hocam ses konusunda acemiyim ama çerez konusunda yardımcı olabilirim şaşmaz tarafına gidecekseniz mehmet usta var 9.sok no:25. numan hoca gönderdi derseniz yardımcı olacaktır. kolay gelsin

Hımmm....., olabileceklere bir göz atalım;

- Eksoz biryerlerde serbest kalmış, vuruyor.
- Amortisör gerçekten patlak (sallamakla anlaşılmaz...)
- Bagaj kapağı oynuyor olabilirmi?

Cevaplayan herkese teşekkür ederim .

Bugün sanayideydim . Amortisör bitmiş gerçekten . Arka iki amortisör değişti . Ayrıca Tabla burçlarının (ön ) değişmesi gerektiği bunların tablayla birlikte olduğu dolayısıyla tablaların değişeceği söyledin aciliyeti olmadığıda eklendi ama birsonraki bakımda yaptırırım . Tablalar için 110x2=220 ytl fiyat verildi . Sanırım 150 falanda işçiliği tutabilir .

Ca filmi konusunda da eski bir arkadaş denk geldi şansıma bu işlerşe uğraşan biryer açmış . Gidip bakıcam yarın muhtemelen amerikan solarguard filmi 250 civarına yaptırabilicem .

Şimdilik durum bu ...
Saygılarımla ...
Barış

bizimkide american cam filmiymiş 250 ye yaptırmışız. çok kaliteli çizilme, kavlama yapmıyor

ben de film yaptırmak istiyorum, yukarıda verilen adres film için mi?bugün arabamın muayenesi yapıldı ve 2 sene geçerliymiş.hep yılda bir yaptırıyordum oysa çok sevindim 4*4 ler için bi değişiklik mi oldu acaba?bir de boya koruyucu gibi bişey varmış sanırım, benim standart aracımla sadece soft gezilere katılacağım şimdilik ama yine de boya koruyucu iyi olur sanırım

istanbul aksarayda cam filmi otolara50tl jeep ve minübüslere 70 tl ye yapıyorlar ben yaptırdım memnunum 25 dk da yapıyorlar biginize

nautilus' Alıntı:
ben de film yaptırmak istiyorum, yukarıda verilen adres film için mi?bugün arabamın muayenesi yapıldı ve 2 sene geçerliymiş.hep yılda bir yaptırıyordum oysa çok sevindim 4*4 ler için bi değişiklik mi oldu acaba?bir de boya koruyucu gibi bişey varmış sanırım, benim standart aracımla sadece soft gezilere katılacağım şimdilik ama yine de boya koruyucu iyi olur sanırım

muayene arazi araçları içinde 2 yıl artık. boya koruyucu dedikleri sanırım kaputa çekilen şeffaf film kaputun ön kısmına çekiliyor. öndeki araçlardan sıçrayan taşların boyaya zarar vermesini önlüyor.
cam filmi içinde kesinlikle amerikan tavsiye ederim çizilmiyor veya deforme olmuyor.
bir boya koruyucu daha var, oda aracın boyalı olan tüm dış yüzeyine yapılıyor
alttaki linkden daha detaylı öğrenebilirsiniz ( link sadece örnektir bir çok firmada bu uygulamayı yaptırabilrisiniz)

http://www.cleanplus.com.tr/bokoruma.asp

Ozan güzel açıklamış . Şefaf filmler var kaputa yada tüm araca yapılabilir . Ancak biraz tuzlu bir işlem olabilir :smiley:

Cam filmiyle ilgili geçmişte bir arkadaşın ısrarıyla uzun bir işe girdik filmler berbat oldu 6 ay sonra ve kömple camları koyu renk ile değiştirdim . Ancak kaliteli cam filmiyle yapıtdıklarımı hep uzun yıllar kullandık . Gerçi belki ucuz ürünlerde bile çıta yükselmiştir . İstanbulda olsa gidip bakardım belki ama Ankaradayım :smiley:

Bu arada araca elim değmişken akşam akşam port bagaj teşkilatını komple söktüm boyayıp geri takıcam .

şeffaf filmle kaput koruma 250 lira ankarada çoğu yerde aynı fiyat.
çok iyi yapılan dış boya koruma (cila şeklinde ) 300 lira civarında

Evet hocam ki o kaput filmi taş çatlasa yarıya kadar yapılıyor , birde aracı kapladıklarını düşün ;D Boyatır insan yani ;)

boya çok cok ucuza gelir mesela cj, komple kazınıp yeniden boyanması 900 liracık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR