ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,417

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar LSD kilidi 1996 1998 arası ZJ modellerde varmı varsa nasıl anlarız ve tam olarak ne işe yarar eger araçta yoksa ne zararı var veya yeniden yaptırılabilirmi ..bilgi verebilirseniz sevinirim

Etiketler
Ynt: ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

tam olarak hangi versiyonlarında bilmiyorum ama bazılarında lsd çıkmıyor. lsd olduğunu nasıl anlarsınız lifte kaldırdığınızda arka difrenasiyelde bi yağ tapası vardır lsd oil only yazıyor ordan anlayabilirsiniz ama en güzeli liftteyken elinizle bir tekerleği döndürün diğer arka tekerlek de aksi yöne dönüyorsa lsd vardır. veya direksiyonu tam sağ veya tam sol yapınca kalkışta arkadan takırtı geliyorsa bi kasılma varsa lsd vardır. %50 kilitli diferansiyel demektir. hiç yoktan iyidir tam teknik çalışmasını bilmiyorum ama arazide kullanacaksaanız faydalı bir özellik.

yanlış biliyor olabilirim ama benim bildiğim dana 44 leri hepsi lsd li. bunlarda 96-98 model arası...

benim ZJ 98 model,bende deff.yağı kontrol tapasında deil ama.deff. kapağına bağlı yaklaşık 5x1cm ebadındaki aliminyum levhada bilgi mevcut.Ayrıca yine deff.kapağının iki yanında yine aliminyum levhalarda(10x1cm) rakamsal bilgiler yanında LSD baskısı bulunmakda..............

bekirnayır' Alıntı:
yanlış biliyor olabilirim ama benim bildiğim dana 44 leri hepsi lsd li. bunlarda 96-98 model arası...

yanlış...
93 ten itibaren hemen hemen tüm avrupa versiyonlarında var, nadiren amerikan versiyonlarında da çıkar...
amerikan versiyonu ve avupa versiyonunu nasıl ayıt ederiz derseniz...
avrupa versiyonlarında
ön sinyaller sarı
ön çamurluklarda küçük sinyaller
takometre km cinsi dışta 200-220 yazar
far camları cam dır mika değildir...

997799' Alıntı:
yanlış...
93 ten itibaren hemen hemen tüm avrupa versiyonlarında var, nadiren amerikan versiyonlarında da çıkar...
amerikan versiyonu ve avupa versiyonunu nasıl ayıt ederiz derseniz...
avrupa versiyonlarında
ön sinyaller sarı
ön çamurluklarda küçük sinyaller
takometre km cinsi dışta 200-220 yazar
far camları cam dır mika değildir...

evet ya bu durum da ilginç. bazı amerikanlarda lsd var ..bendeki amerikan ve şansıma lsd var çünkü alırken bakmamıştım....

mertbirincioglu' Alıntı:
tam olarak hangi versiyonlarında bilmiyorum ama bazılarında lsd çıkmıyor. lsd olduğunu nasıl anlarsınız lifte kaldırdığınızda arka difrenasiyelde bi yağ tapası vardır lsd oil only yazıyor ordan anlayabilirsiniz ama en güzeli liftteyken elinizle bir tekerleği döndürün diğer arka tekerlek de aksi yöne dönüyorsa lsd vardır. veya direksiyonu tam sağ veya tam sol yapınca kalkışta arkadan takırtı geliyorsa bi kasılma varsa lsd vardır. %50 kilitli diferansiyel demektir. hiç yoktan iyidir tam teknik çalışmasını bilmiyorum ama arazide kullanacaksaanız faydalı bir özellik.

Aksi yöne dönüyorsa difransiyel açık demektir, yani LSD yok demektir Mert abi. :smiley: LSD'li olanlar Dana 44A modeli bu arada, sonradan %100 kilide çevirmek biraz zahmetli.

sinaa' Alıntı:
Aksi yöne dönüyorsa difransiyel açık demektir, yani LSD yok demektir Mert abi. :smiley: LSD'li olanlar Dana 44A modeli bu arada, sonradan %100 kilide çevirmek biraz zahmetli.

ama bende lsd var ve aksi yöne dönüyor o nasıl oluyor ??? ???

sinaa' Alıntı:
o zaman LSD çalışmıyor olabilir ??? Çünkü kilidin mantığı iki tekerleği de aynı yöne çevirmek..

aksi yöne döndüğüne eminim bu durumda kutuyu açacaz anlaşılan...nerden soktun aklıma şimdi....acaba low a alınca aynı yöne falan dönüyor olmasın emin misin

mertbirincioglu' Alıntı:
aksi yöne döndüğüne eminim bu durumda kutuyu açacaz anlaşılan...nerden soktun aklıma şimdi....acaba low a alınca aynı yöne falan dönüyor olmasın emin misin

Eminim malesef ya, alt yıkamada kontrol ediyorum hep.. az bir boşluktan var, bir tekerlek hareket etmiyor, sonra ikisi birden aynı yönde devam ediyor. tekrar kontrol et bence hemen elletme Mert abi :(

mertbirincioglu' Alıntı:

Defransiyel yag tapasini ac iceri iki kutu WD40 bosalt o duzelir

Diger okuyuculara not: Sakin ciddiye alip boyle bir sey YAPMAYIN bu Mert ile aramiz daki espri nolur nolmaz notu ekleyeyim dedim yapan olur belli olmaz.

mertbirincioglu' Alıntı:

tam tersi olacak arka tekerin birini çevirdiğinizde öbür tekerde aynı yönde dönüyorsa kilit var demektir. :smiley:

yakarım ulen zj yi nası kilit yok lsd yazıyor neden aksi yöne dönüyor yeter ya...karşı cinse bu kadar emek versem 5 tane sevgilim olurdu yahu

mertbirincioglu' Alıntı:
yakarım ulen zj yi nası kilit yok lsd yazıyor neden aksi yöne dönüyor yeter ya...karşı cinse bu kadar emek versem 5 tane sevgilim olurdu yahu

Yengeye soylerim haaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Geri