ZJ için 33" MT lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,491
Ynt: ZJ için 33" MT lastik

Kaldıki Amerikan forumlarında millet ZJ'lerle romörk üzerinde 5-6 tonluk yatlar,tekneler çekmekten bahsediyor >> ne yani arkasındaki bu yükle şimdi bu araç ilk dik yokuşta aksmı kesecek? veya ben şimdi bu arabanın arkasına iki tonluk bir karavan bağlayıp uzun soluklu bir seyahate çıksam her an aks kesme riskimmi var?
Bu arabanın kullanma talimatında:" dikkat uzun süre yük çekerseniz aks kesersiniz" demiyorki.
Haaaa yurki gibi bir kanaldan bir kanala atlarsanız değil aks kesme arabayı dağıtırsınız. Bu denli hard offroad yapacak olsam ZJ ile işim ne?

[attachment=1][attachment=2]

Etiketler

ergun bey bana lastik değilde ... hani atacağınız hurdacıya falan vereceğiniz yükseltme kiti varmı ne sevap işlemiş olursunuz :... NOT bu arada imaj resmide son nokta budur 8) .. hitman 2 oyunu vardı baş aktör oyuncusu gibi olmuşsunuz kalın sağlıcakla

Fatih'de söylemiş zaten ben bir ilve daha yapayım.
Adem abini zj sinde 33'' var. Genişlik 12.5
Musanın Zj sindede 33'' lastik var.Ama Musanın lastikleri daha dar.
Musa nın zjsinin ön aksını Faruk birkez doğramıştı. ;D Arka lar sağlam ama önler pek sağlam değil.Tabi 33 lastik için konuşuyorum.

"Musa nın zjsinin ön aksını Faruk birkez doğramıştı" >>> bunu anlamadım?
Ne yaptı? nasıl yaptı?

Off-road yaptı Ergün abi..

Yanlış anlaşılmasın.Faruk (frkbdr) pek acımaz arabalara canını okur.Bu araba burdan geçmez dediğiniz yerden,oturur gazın üstüne hiç acımaz arabayı geçirir. ;D