Ynt: ZJ için 33" MT lastik
Kaldıki Amerikan forumlarında millet ZJ'lerle romörk üzerinde 5-6 tonluk yatlar,tekneler çekmekten bahsediyor >> ne yani arkasındaki bu yükle şimdi bu araç ilk dik yokuşta aksmı kesecek? veya ben şimdi bu arabanın arkasına iki tonluk bir karavan bağlayıp uzun soluklu bir seyahate çıksam her an aks kesme riskimmi var?
Bu arabanın kullanma talimatında:" dikkat uzun süre yük çekerseniz aks kesersiniz" demiyorki.
Haaaa yurki gibi bir kanaldan bir kanala atlarsanız değil aks kesme arabayı dağıtırsınız. Bu denli hard offroad yapacak olsam ZJ ile işim ne?
[attachment=1][attachment=2]
metehan41' Alıntı:haklısın ergün bey,
32" lerle araba taksiden rahat... hiçbir sorun yok. güç kaybı yok. zaten güçte problemim yok benim. makina sağlam veeee8. magnum 5.9.
bende dediğiniz gibi sadece pitman kolu ve alt üst gergi kollarını değiştirerek ilave takozla 4.5 " yapacağım. amerikalılarda böyle yapmıyormu zaten... benim 32" lastiklerimde yeni. 3 aylık. sezon başında yani eylül gibi bu kit olayına girerek yeni lastiklerimi 33" olarak alacağım. yani acelem yok. ama sende sakın keyfini kaçırma. bu işin oluru 33. bizim sitede de adem abinin zj (clandraz) 4.5" yükseltme ve lastikleride 33". gayette başarılı gidiyor. yeterki kullanmayı bil...
Kaldıki Amerikan forumlarında millet ZJ'lerle romörk üzerinde 5-6 tonluk yatlar,tekneler çekmekten bahsediyor >> ne yani arkasındaki bu yükle şimdi bu araç ilk dik yokuşta aksmı kesecek? veya ben şimdi bu arabanın arkasına iki tonluk bir karavan bağlayıp uzun soluklu bir seyahate çıksam her an aks kesme riskimmi var?
Bu arabanın kullanma talimatında:" dikkat uzun süre yük çekerseniz aks kesersiniz" demiyorki.
Haaaa yurki gibi bir kanaldan bir kanala atlarsanız değil aks kesme arabayı dağıtırsınız. Bu denli hard offroad yapacak olsam ZJ ile işim ne?