Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,249

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
Merhaba arkadaslar,98model 5.2 ve 73000de aracımı dün aldım. Türkiye'nin en temiz araçlarından biri sanırım:smiley:
İlk sahibi LPG takmamış. Bu konuda tavsiye edeceğiniz marka ne olur. Prins en iyisi olduğunu formda okudum. İstanbulda iyi bir usta varmi
Teşekkürler.
Mert.

IMG_3755.JPG

Etiketler
Ynt: Zj İcin en uygun ve performansli LPG tavsiyesi

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin. 2 aydır bende 5.2 peşindeyım darısı benim başıma .

tesekkürler üstad.70000 KM de.çok temiz araç buldum.Ancak LPG konusunda kararsızım.Taktırıp taktırmayacağımı bilemiyorum.

Marka için birşey diyemem ama sewrvis ,işçilik ve ustalık için SADIK OTOGAZ/BALIKESİR'i bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Değerli Arkadaşım. Öncelikli olarak aracını güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Lpg konusunda bir ara oldukça bende kafa yormuştum özetle şunu belirtmek isterim. çok iyi bir sistem yoktur işinin ehli usta vardır. usta iyi olmassa en pahalı sistemi bile aracına takarken rezil eder iyi bir usta sıradan bir sistemi takar çok memnun kalırsın. Benim tavsiyem iyi bir ustaya Atiker taktırman çünki fiyat , parça bulunabilirliği vs yönlerinden avantaj sunuyor. Yeni yazılım ve yeni enjektörler kullanıyor. Prins ve ya Teleflex olsun parası önemli değil dersen kendi tercihin.

Aracınız hayırlı olsun. Bence o temizlikte arabaya tüp takılmaması en doğrusu olur.

Konu hortlatıyorum Galiba Ama ; Bu Konuda Fikire İhtiyacı Olanlar İçin Yazıyorum. Yaklaşık 1 Yıldır Atiker Marka Lpg Kullanıyorum Hem Diğer ZJ ler İle Yakıtımı Hem Performansımı Karşılaştırınca Çok Memnunum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR