Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recep1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,666
2.3kohm ayarlı direnç arka tırnakları açılıyor onları tornavida uçu ile bastırıp sıkıştıracaksın .
ama önce karttan söküp dışarı alacaksın. havya varsa lehimleri elden geçirip işi garantiye alacaksın soğuk lehim olsada olmasada lehimleri tazelemekte fayda var.

Etiketler

Tablo şu an mükemmel oldu sönüp yanma olayı kalktı.
videoda yüklemek istedim ama yükleyemedim.
Ranger06 İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Tablo şu an mükemmel oldu sönüp yanma olayı kalktı.
videoda yüklemek istedim ama yükleyemedim.
Ranger06 İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

recep 1907, şimdiden yapabilsem de yapamasamda çok teşekkür ederim. Profil resmimdeki aracı yeni aldım. Acayipte hoşuma gitti. Kendim yapabilmeyi çok isterim çünkü bu araç benim. Önce herhangi bir yerini kırmadan sökmeye çalışıp onarmak için uğraşacam, baktım olmuyor öylece sökük vaziyette oto elektrikçiye. Umarım başarırım. Neticeden mutlaka haber vereceğim.

Sökerken aceleye getirme dikkat etmen yeterli olacaktır yakında olsan hallederdik.
sinir sitres yapma halledeceğine eminim.hoşçakal

SLM. BURADAKİ RESİMLERE GÖRE SİZCE AYRICA KORUMA TAKMAMA GEREK VARMI ACABA VE DİKKAT ETTİMDE ARADA BİRYERLERDE MOPAR YAZDIĞINI GÖRDÜM.

depo koruma için çiftçiler oto dan başka danışabileceğimiz yer varmı acaba benim araç çiftçiler otonun listesinde gözükmüyor dediler de

Sökerken aceleye getirme dikkat etmen yeterli olacaktır yakında olsan hallederdik.
sinir sitres yapma halledeceğine eminim.hoşçakal
Slm. Bugün fırsat bulup uğraştım söktüm temizledim. Ayrıntıya girebildiğimi sanmıyorum ama sanırım oldu.Bütün gece ışıl ışıl oldu göstergelerim.İki tane vidayı çok hafif gevşek bırakıp, soketlerin iyice oturmasını sağladım. Teşekkür ederim. Şimdi sırada arka bagaj sensörünün tamirine geldi.Bagaj kapalı olmasına rağmen sürekli arka bagaj açık gösteriyor. Ha bide sağ ön ve arka kapılar açıldığında açık uyarısı vermiyor.

Recep Bey paylaşımınız için teşekkürler ben de dün akota yetkili serviste taktirdim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi