ZJ Snorkel Uygulamsı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,498

ates

BLACK BULL
Yer
İstanbul / Bostancı
Arkadaşlar su geçişlerinin olmazsa olmazı snorkelin ZJ ye uygulama evreleri..

Snorkel1.gif

Snorkel2.gif

Snorkel3.gif

Snorkel4.gif

Snorkel5.gif

Snorkel6.gif

Snorkel7.gif

Snorkel8.gif

Snorkel9.gif

Snorkel10.gif

Snorkel11.gif

Snorkel12.gif

Snorkel13.gif

Snorkel14.gif

Snorkel15.gif

Snorkel16.gif

Snorkel17.gif

Snorkel18.gif

Snorkel20.gif

Etiketler
Ynt: ZJ Snorkel Uygulamsı

ateş bu şnorkel zj şnorkeli değil.burada başka bir uygulama da mevcut.safari snorkelin 5,2 ve 5,9 için modeli yok.ben 4,0 için ürettiğini kullanıyorum ve gayet memnunum.

Ateş Bey bence harika olmuş hayırlı olsun. Maliyeti konusunda da bilgi verebilirmisiniz? Saygılarımla, Serdar Timur

Ayrıca bu uygulamada aradaki filtrede önemli, fark ettinizmi ne kadar değişik bi,r filtre var...!

serdartimur' Alıntı:
Ateş Bey bence harika olmuş hayırlı olsun. Maliyeti konusunda da bilgi verebilirmisiniz? Saygılarımla, Serdar Timur

resimler benim aracımın değil, ama ortalama maliyet 1000 doları falan buluyor bildiğim kadarı ile.
evet ergun abi sistem farklı havalandırmada burdakilere hiç benzemiyor, çok daha önemsenerek başka bir uygulama yapılmış ;)

ates' Alıntı:
resimler benim aracımın değil, ama ortalama maliyet 1000 doları falan buluyor bildiğim kadarı ile.

Safari Snorkel'in kopyaları var piyasada, Ebay.den baya ucuz bulunabiliniyor, Türkiye'ye de yolluyorlar. Yarısından daha ucuza mal edebilirsiniz. Filtre için tuningcilerde bu tip kapalı filtreler bulunabiliniyor, orjinal filtre kutusunuda modifiye edip kullanabilirsiniz. Daha iyi performans için Raid HP marka filtreler su geçirmemezlik de sağlayabiliyorlar mesela...

raid-max-flow-engine-bay-300.jpg

safari snorkelin içinden şablonlar çıkıyor.ona göre kesme biçme işlemi yapıyorsunuz.çuk diye oturuyor.bendeki uygulama şağıdakiyle aynı

inst_inner_duct_final.jpg

adaptor_template.jpg

cut_air_box.jpg

template.jpg

Değerli paylaşımlar, Teşekkürler...

Ben fotoğraflaron hiç birinde Crank Inlet Filtere giden hortumu göremedim... İptal mi ediliyor? Olmamalı......

Bide şnorkel alamayanlara tavsiye:
Orjinal kazanın önünde, panjurdan hava alımını sağlayan aparatı sökerseniz, su geçişlerinde içeriye aalabileceğiniz suyu biraz geciktirirsiniz...
Sıcak hava alacağı için az bişey perf. kaybı olur ama, korunmak adına değer...

Bide, ben şiledeki su geçişlerinde izledim.... Panjurun tam hava filtre aparatının önüne sis farı takmak faydalı.... Sisler suyu yarıyor... Tam o kısma su gitmiyor hiç.... Dikkatli gözlemledim bunu....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.