Ynt: ZJ'de Radyo Frekansları ?..

aviator310' Alıntı:

JVC de de bahsettiğim direksiyon kumanda aparatı mevcut  mu? daha önce hiç jvc kullanmadım. bu marka hakkında pek bilgim yok

Jvc çok iyi ve sağlam bi marka, özellikleri size uyan modelini düşünmeden alın.
Sakın mint....' tir kama...' dır ıvır zıvır yerli markalara girmeyin. Pişman olursunuz, ben bi sorun yaşadım bi yerli markayla, en sonunda ürettikleri çözümlerle adamlar öyle bi komikleştiler, öyle bi gözümden düştüler ki, saldırmaya bile muhatap saymadım adamları, sinirim geçti gülmekten, bende çekiçle kırarken videoya çektim, paylaşım sitelerine dağıttım, 1 2 ay yayınladım internette. Sonra bi cd' ye yükledim videoyuda, kırık parçaları çekiç dahil koydum içine, bu sitelerdeki linkleride yazdım içine, adımı soyadımı telefon numaramıda koydum içine, bakıcam ne yapcaklar diye, millet yapma etme, zengin adamdır felan başına bela alma dedi, bi Allah' tan korkarım dedim, üretici heriflere kargoladım. Gık yok, bikişi aradı yapma etme ekmek yiyo bi sürü insan dedi, bende esnafım aynı zamanda da işçi, ekmek yediği çanağa tükürenle işim olmaz dedim. Sonra patron aradı, özür felan, yumuşatıp geçirmeye başlıcak belli, kapadım suratına. Mesaj attı, özür sitem felan, saklarım hala sms' leri. Eeeeee "Derviş Dervişe Sırayla Binermiş" . Ben başladım ama daha sıramı savmadım daha, bekliyorum...
.....' tümden ter damlıyodu o parayı kazancam diye benim gece 2 lere kadar mağazada. Ne oldu para. Çöp. Zehir zıkkım olsun. Napıyım, hakettiler...
Çok zorla sildirdiler siteden videoları, burunlarından geldi..... Yabancı sitelere felan Resmi üretici firma olduklarına dair yazılar felan göndermişler, bi sürü eziyet çekmişler. Oh olsun....
0 alet audio cd' de atlıyordu. Güya 5 saniye hafızası varmış felan filan. Benim arabaya ..k attılar. Omaj yanlışmış. fazla akım gidiyomuş lasere. Cihazı istanbula göndermiştim garantili diye, içini bile açmamışlar, bağlamışlar orda odada, atlamamış cd. Aynen srun yok diye bana posta. Bana Aleti satan bayinin std kartalına bağladık, gene atlıyo. Gene gönderdik, aynı cevap, sorun yok.... Dalga geçer gibi..... Bodrum' da çok kolay tüketici mahkemesi, hızlı işliyor. Yeride kolay küçük yer zaten, tanıyolarda bütün memur kadınlar kızlar felan beni işimden dolayı... Kolaydı aslında paramı geri almak bayiden ama derdim para değil, onur ve emeğimin hakkı......
Jvc' lerde Kumandalı modeller var tabiki. Ama benim kullandığım modelin kumandası küçücük, şık ama infrareddi. Tv kumandası gibi. Önündeki led gibi şeyin hi-fi i direk görmesi gerekiyordu. Bu yüzden direksiyonda olmaz. Kumanda verimi en iyi pioneer' da.
Bi arkadaşımın double cihazının arkasında line-in mi tv-in mi ne var, öne kablo çıkarmış ordan. Araç Blazer. Nokia N serisi tv out lu cep telefonu var. Bu cepteki tv outu o kabloya bağlıyor. Cebin kocam ekranı double cihazın kocaman ekranınında, karşında. Hem de net. Telefona soccer yüklemiş, oyun oynuyor arabada.... Play station bile bağladı geçen gün invertörle 220 alıp.... Telefonda bi program var oyun gibi, std. mi bilmiyorum, telefonun yere olan açısını üç buyutlu oklarla gösteriyor. Hani yeni pda lar var ya. Telefonu çeviriyorsun ekran dönüyor. onun gibi bi sensör var içinde telefonun. Bu telefonuda dik bi şekilde kalorifer ızgarasına takıyor. Karşısında, kocaman ekranda aracın açısını görüyor, arazide... Navigasyonlu telefonla bu ekran çok güzel olur. Çin çün Tv' li telefonlarda bu tv out varsa Tv bile seyredilir arabada. Ama double denilen cihazların çoğu tv' li ve navili.
Alpaslan arkadaşımızın sistemini okumuştum ilk konuyu açtığında. Çok güzel olmuşta, ben orjinal yerlerin kesilmesini felan tavsiye etmem. Sevmem.
Bu normal büyüklükte cihazların bazılarında Rf sinyal çıkışı var. Rf sinyallerle çalışan kablosuz ekranda alınırsa, her yere bağlanır ekran. Bi arkadaşımda da dikiz aynasına takılan ekran gördüm, hem ayna hem ekran. Süper....

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:

Türkiye'de zor bulunuyor fakat ebay'de mevcut.

E-bay' a felan gerek yok. türkiyede resmi disirbitör bile var. Sahibinden com' da bi sürü. Ben Bodrum' dayken sahibinden.com' daki bi dükkandan getirtmiştim. Resmi ithalatçının malı. Garantili. Çok iyi bi alışverişti. Bmw' mi satarken almak istedim geri, çocuk çakallık etti, laf kalabalığına getirdi vermedi. Ben aslında gelmem bu durumlara ama arabadan kurtulmak için ok demiştim. Helal etmiştim ama üzülmüştüm tabi, daha iki taksidi vardı. Allah razı olmadı, hırsız girmiş Bmw' ye teybi görüp, kilidi bozmuş, kapıyı eğmiş, dash boardı kırmış sökçem diye, black light motometer hararet saatini camını kırmış sökemeyince, shift lightli devir saatini almış. Mahfetmiş, yar olmadı araba alana....
Cihaz alırken bunları hep hesaba katın, hırsızların verdiği zarar kaldırdığı maldan fazla oluyor. Ne yaptığınızı burada yazın lütfen, bilgilenelim...