ZJ'de Radyo Frekansları ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aviator310 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,396
Ynt: ZJ'de Radyo Frekansları ?..

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
İşte hersey o cakma urunden sonra oldu :D Bu arada alfonse haklısın tam anlatamadım derdımı.Dıreksıyon aparatını arıyorum.İçinden falanda cıkmadı cunku 2. el bendekı.Birtek kumandası var okadar.
Şimdi sizin kumanda küçücük, siyah, mavi düğmeli ve ününde şeffaf led gibi bi ampül mü var. Kenarındanda kaydırma kapak çıkar, , içnde öküz gözü gibi ama incecik bi saat pili var, doğru mu?
Ana ünitenin sağ tarafında ön yüzde usb girişi var mı?
Sizin cihaz bu bahsetiğimse zaten kumandayı direksiyona bağlayamazsınız, çekmez ordan. Yukarıda yazdım bisürü. Bu infrared, pioneer gibi değil. Tam karşıdan ve yakından görmesi gerekiyor ana cihazı... Dolayısı ile direksiyon aparatı yoktur dediğim modelse. Tavan modülüne tepetaklak cırt cırtla tutturun. Çeker ordan. 3M marka felan kırmızı hi-duty çift taraflı bant alın. Aracınızın dash boardı felan kahverengi ise bu cırt cırtların kahveside var. Zor bulunur ama kahvesi, bulamazsanız, istersiniz, bende var, gönderirim size az bişey zarfa koyup, yeter. Cırt' ın bitarafını bu bantla kumandaya yapıştırın. Diğer cırt yüzünüde gene bu çift taraflı bantla üst konsüle veya nereye isterseniz yapıştrın. Cırt cırt söker alırsınız, yanıızdakine verirsiniz iistediğini yapsın diye felan :smiley: Onu aç bunu aç sıkılırdım ben. Yanımdaki kızlara felan :smiley: Alın elinize oynayın derdim . kumandayı :smiley:
Sizin cihaz benim sattığım arabadan çalınan olmasın sakın :smiley: Bakiyim kutusu felan duruyosa, kullanma kılavuzları faturası felan hep bendeydi. seri no sunu felan kontrol ederiz, gönderirim size....

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yeni nesil sistemlerde avrupa seçeneği var düzeltilebiliyor. Geçen amerikadan gelen bir jvc yi elektronikçim yanımda bir dakika da değiştirdi ama bizimkilerde mümkün değil.

hocam amerikadan gelen sony xav-w1 duzeltme imkanı var mı?
teybin menusunde oyle bir seçenek yok..

Valla benimkisiyle aynı sizinkisi. Ama benimki avrupa ayarlıydı. Böyle bir işlem yapmadık. jvc ye yaparken gördüm ben. bana yakın elektronikçim. sorarım ona cevaplarım kısa sürede.

Alpaslan, resimlerin kaybolmasının sebebi; Fhotobucket'te bir temizlik yapmıştım, dolu olduğu için resiml kaydedemiyordum, bu nedenle işi bitmiş olanları sildim ama sonradan dank etti tabii bu nedenle görülmüyor. PS'imdeki arşivlere bakıyorum oralarda bir yerlerde tekrar bulursam koyarım, yok bulamssam sen tekrar gelirsin çekeriz bre bir reklam filmi...:smiley:

Film çekin, film. Sesi duyalım. Klip bile çekersiniz..... Böyle siyah beyaz.... Beatrix ata biniyo dıgıdık dıgıdık, Alpaslan atv' de gır gır. Arka fonda zj' ler, kıskanıyo. Yol kesiyo. Kavga çıkarıyo. Sonra bi bakıyosun Beatrix' in zj ata aşık oluyo. Alpaslanın zj' de atv ille arkadaş olup birlikte gezenblir gezisine gidiyorlar. Piyade kalan Ergun beyle, Alpaslan beyde klip sonunda sarı şahin taxiyle eve dönüyo.....................
Vay be iyi kurdum iki dakkada :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sonra taksici gece tarifesi açtığı için. Ergün abi levye ile taksicinin önce zihniyetini sonrada taksimetresini düzeltir :smiley:
Taxici lift yapar arabasına dayağı yiyince Ergun beyden, aklı başına gelir... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,568
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
jyotitiwari9870

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR