Alfonse
Zirve

Ynt: ZJ'de Radyo Frekansları ?..
Ana ünitenin sağ tarafında ön yüzde usb girişi var mı?
Sizin cihaz bu bahsetiğimse zaten kumandayı direksiyona bağlayamazsınız, çekmez ordan. Yukarıda yazdım bisürü. Bu infrared, pioneer gibi değil. Tam karşıdan ve yakından görmesi gerekiyor ana cihazı... Dolayısı ile direksiyon aparatı yoktur dediğim modelse. Tavan modülüne tepetaklak cırt cırtla tutturun. Çeker ordan. 3M marka felan kırmızı hi-duty çift taraflı bant alın. Aracınızın dash boardı felan kahverengi ise bu cırt cırtların kahveside var. Zor bulunur ama kahvesi, bulamazsanız, istersiniz, bende var, gönderirim size az bişey zarfa koyup, yeter. Cırt' ın bitarafını bu bantla kumandaya yapıştırın. Diğer cırt yüzünüde gene bu çift taraflı bantla üst konsüle veya nereye isterseniz yapıştrın. Cırt cırt söker alırsınız, yanıızdakine verirsiniz iistediğini yapsın diye felan
 Onu aç bunu aç sıkılırdım ben. Yanımdaki kızlara felan 
 Alın elinize oynayın derdim . kumandayı 
Sizin cihaz benim sattığım arabadan çalınan olmasın sakın
 Bakiyim kutusu felan duruyosa, kullanma kılavuzları faturası felan hep bendeydi. seri no sunu felan kontrol ederiz, gönderirim size....

Şimdi sizin kumanda küçücük, siyah, mavi düğmeli ve ününde şeffaf led gibi bi ampül mü var. Kenarındanda kaydırma kapak çıkar, , içnde öküz gözü gibi ama incecik bi saat pili var, doğru mu?Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:İşte hersey o cakma urunden sonra olduBu arada alfonse haklısın tam anlatamadım derdımı.Dıreksıyon aparatını arıyorum.İçinden falanda cıkmadı cunku 2. el bendekı.Birtek kumandası var okadar.
Ana ünitenin sağ tarafında ön yüzde usb girişi var mı?
Sizin cihaz bu bahsetiğimse zaten kumandayı direksiyona bağlayamazsınız, çekmez ordan. Yukarıda yazdım bisürü. Bu infrared, pioneer gibi değil. Tam karşıdan ve yakından görmesi gerekiyor ana cihazı... Dolayısı ile direksiyon aparatı yoktur dediğim modelse. Tavan modülüne tepetaklak cırt cırtla tutturun. Çeker ordan. 3M marka felan kırmızı hi-duty çift taraflı bant alın. Aracınızın dash boardı felan kahverengi ise bu cırt cırtların kahveside var. Zor bulunur ama kahvesi, bulamazsanız, istersiniz, bende var, gönderirim size az bişey zarfa koyup, yeter. Cırt' ın bitarafını bu bantla kumandaya yapıştırın. Diğer cırt yüzünüde gene bu çift taraflı bantla üst konsüle veya nereye isterseniz yapıştrın. Cırt cırt söker alırsınız, yanıızdakine verirsiniz iistediğini yapsın diye felan
Sizin cihaz benim sattığım arabadan çalınan olmasın sakın