Zor Şartlarda Ateş Yakma.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,201
Ynt: Zor Şartlarda Ateş Yakma.

:D :D :D son yorum süperdi zor şart derken inanın bulunduğunuz durumun acizliğini düşünmemiştim ankaralı turguta gelince yanlış anlamayın ama bu çakmakta 2 şey çok önemli 1. si alevin ayarı her zaman tornavida bulamıyorsunuz elllle kolay açılıp kısılmalı 2. si alevi kulllanırken o kapak orada uzun yaşamaz 1300 dereceye yekın alev veriyor sigara düşüncesiyle alınacaksa ok ama maşrapada su ısıtacaksanız kupaya yakın olmalısınız o kapakla bunu yaparsanız kapağın hali iyi olmayacaktır birde kulanınca arada bir hava verip ağzını temizlerseniz performansı hiç düşmüyor

Etiketler

Ynt: Zor Şartlarda Ateş Yakma.

selam maillerime en gec 2 günde bir bakıyorum görevde olmadıgm sürede gazetede hergün siteye bakıyorum fakat son degişim bana biraz zor geldi forumlar bilgiler biraz arayan bulura döndü 0 5323254520 telefonum 24 saat acıktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR