Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper">Merhabalar hayırlı günler sizin Land Rover ile bilginiz olduğunu gördüm. Ve bana sadece sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüm yardımcı olursanız sevinirim. 3 Gün önce aracımı akşam stop ettim hiç bir sıkıntı yoktu sabahında aracımın anahtarında kapıları açmak için bastığımda aracım anahtarı tanımadı.</div>
<div class="bbWrapper">hayırlı günler.öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler.çok yararlı bilgiler veriyorsunuz.benim 2007 discovery 3 var otomatik 2.7 bu aracın şanzıman filtresi parça numarası ve hangi yağı tavsiye edersiniz,kaç kg yağ alır.bilgi verirseniz sevinirim.iyi çalışmalar.izmire gelince yanınıza uğrayacam adresi ve telinizi gönderirseniz.</div>
<div class="bbWrapper">Merhaba;<br />
Ben 20 günlük bir LR Discovery sahibiyim. Forumda Discovery başlığında hemen hemen her yazınızı okudum.<br />
Bu hafta İzmir'e geleceğim. Bir uğramak tanışmak araç hakkında bir şeyler sormak isterim. Malum bu zamanda güvenecek kişi bulmak zor.<br />
İYi çalışmalar.</div>