Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hub Mandalı (acil Tavsiye!!!)
Çok geçmiş olsun. Bunu insanlıkla da bağdaştıramıyorum, terbiyesizlik, şerefsizlik.
Mandal sizdeyse hubu komple önce kafasından ayırın, sonra aks bağlantısından sökün ve yayı da sizdeyse biraz kurcalayın. mekanizması aslında basit ama onun o şekilde çekmeyle...
Ynt: 2002 Vitara Hdi Arazi Vitesi Ve Hub
hepsi aynıdır, ispanyol, japon, manuel hepsi birbirine takılabilir, freze sayısı ve civata delikleri tüm vitaralarda aynı, JLX, V6, diesel hepsi birbirine oluyor
Ynt: Vitara Hdi 2.0 Jlx ' İn Uzun Dönem İzlenimleri
@ Abdullah bey; teşekkür ederim, biz de özlüyoruz eski dostlarımızı. Bu konuya bir fidan dikmişiz gelip arada su veriyoruz. Neredeyiz? az çok bilginiz vardır, kopma sonrası, yeni yapılanma , yeni kulüp derken şu an Tosfed'e bağlı...
Ynt: 2002 Vitara Hdi Arazi Vitesi Ve Hub
Vitaranın HDİ 2.0 modelinde de tüm JLX serilerinde olduğu gibi hublar aynıdır. Dıştan daha küçük gibi görünmekle beraber iç mekanizma ve bağlantıları aynıdır. Ben otomatik hubları manuel rudget ridge marka olanları ile değiştirmiştim ve 3 senedir de...
Ynt: Vitara Hdi 2.0 Jlx ' İn Uzun Dönem İzlenimleri
vitaranın tüm serilerini kullanmış birisi olarak şunu söylüyorum; keşke ilk baştan HDİ ile girişseydim bu işe. Dediğiniz doğru ! tüm dizeller gibi turbo besleme devreye girene kadar ağır kalıyor. Ama turbonunda chip tuning sonrası 1800 devir...
Ynt: Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri
Beyini bahçe hortumuyla yıkadın ya tertemiz olmuştur . Beyin temiz duygu ve düşüncelerle yüklenmiştir ;D
Sadece suzukiye gönül veren arkadaşlar için gerçek bilgiler , somut veriler sunabilmek istiyorum. 2 yıl önce arabayı alırken bu platform da dahil fikirler , bilgiler istemiştim. Özellikle bir cümle kurmuştum o zaman , demiştim ki "deprem...
iki yıllık uzun dönem kullanım yorumlarına gelelim; Maalesef araç ile ilgili çok az ve elle tutulur somut bilgi var ki bunlarıda elimden geldiğince iki yıldır suzuki platformlarında paylaşıyorum. Araç hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi...
Bazı arkadaşlar bilirler, şu anda son on yıl içindeki 8. JLX kasa vitaramı kullanıyorum. Daha önceden elimden 97 model V6 2,0 , 98 model 1,6 3 kapı düz, otomatik, beş kapı üç kapı o bu derken 2010 sonunda hep merak ettiğim ve JLX içerisinde denemediğim tek seri olan Peugeot nun 2,0 litre HDİ...
Ynt: LPG'li Jimny'mi satıp eski kasa dizel Vitara almayı düşünüyorum
Jimny'den başlayalım, dardır, kısadır, hoplar, zıplar, gitsin diye bağırtmak gerekir, bağırınca cherokeeye yakın yakar vs vs doğrudur. Ama ideal bir kupa ve süspansiyon yükseltmesi ve 235/75/15 MT ler ile yol dışında...
Ynt: r12 klima gazı
Arkadaşın yazdığı metin konunun % 100 doğru cevabıdır. Üstelik R 12 gazının satışı ve kullanımı da yasal olarak düzenlenmiş ve yasaklanmıştır, kullanan ve satanlar için cezai müeyyideler getirilmiştir. Basit dönüşüm uygulamaları ile R134 A gazına geçiş yapar ve çevreci bir...
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında
Bir + 1 de benden. Aslında Korhan bey'in ifade etmek isteği şey de bence çok net ; bebek arabası görüntüsü, ip atlayan çocuklar, fotoğraf karesinin içinde yer alırken; bu ve benzer soft gezilerin, genel kabul görmüş off road gezisi...
Ynt: Suzuki Jimny T-Max Vinç Montajı
O benzin bidonu (jerry can) biraz farklı olmak, hafiften show amaçlı ama asıl amacı arazide kampta su ihtiyacını 1 metrelik hortum yardımı ile musluk gibi medeni şekilde karşılamak. Ben o bidon ile 1 hafta duş yapmıştım :D