4xdoga kullanıcısının son içeriği

1. 4

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli üyeler, bölüyorum kusura bakmayın. Jimny'm satılıktır: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-masrafsiz-sorunsuz-bakimli-jimny-130712645/detay Ankara'da olduğum için buraya da yazayım dedim. İlgilenen olursa...
  2. 4

Vites hk

Ynt: Vites hk benim son iki aracım otomatikti lüks sınıf hariç otomatik şanzumanları başarılı bulmuyorum Jimny'yi sadece zevk için aldım ve bu yüzden de alırken sadece manuel bakmıştım iyi ki de böyle yapmışım zevkler farklı farklı demek ki
  3. 4

JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ?

Ynt: JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ? jimny'yi alalı 4 ay falan oldu. 5bin km kadar yaptım. atiker var, 26lt'ye yakın alıyo, şu ana kadar hiç problem olmadı uzun zamandır kullananlar daha iyi bilirler
  4. 4

JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ?

Ynt: JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ? Bill187 güzel özetlemiş, ilave olsun: bende de 2007 70binde manuel var, atiker marka lpgli ben de yılda ort 15bin km yapıyorum şehir içinde kaç defa ölçtüm 10lt/100km lpg, şehir dışında 90-100 arasında 8,7-9lt/100km bence lpg değer diyorum
  5. 4

YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ?

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? uzun yol Jimny'yle sıkıcı oluyor, geziye çıkmadıysanız eğer. ben 6-7 saatlik yolculuklar yapıyorum. 3000 devirde 90 km/h, 3400 devirde 100km/h. (kadrana göre bu hızlar, navigasyon -5 gösteriyor) yüksek devirde yakıt...
  6. 4

YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ?

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? Ben çekişi hep durup değiştiriyorum hiç ses falan da çıkmıyor yalnız tekerler düz konumdayken.
  7. 4

2006 otomatik jımny yakıt sorunu

Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu bu arada, usta bana 70 binde bujilerin değişmesi gerekir demişti. siz 100 binde değiştirmişsiniz. kaç binde değişmesi gerekiyor biliyor musunuz?
  8. 4

2006 otomatik jımny yakıt sorunu

Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu orjinal ebat lastikle şehir içi 10lt lpg/100km yakıyor. 10 lt.yi hiç geçmedim. sakin ve engebesiz kullansam daha da düşer. aracınız hem otomatik hem de büyükçe lastik var.
  9. 4

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Müsadenizle ben de bir soru sormak istiyorum. benim jimnyde, iyi durumda Yokohama 205/70/15 A/T-S lastik var. yağmurda virajlarda gaza basınca kıç atıyo, bayırda geri çıkacakken de kaydırıyor yola iyi tutunmuyor. daha önceleri hep taksi kullandığım için...
  10. 4

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim merhaba, bende 2007 manuel, ekstra donanımsız, orjinal ebatta A/T-S lastikli lpgli jimny var. benzinli hiç ölçmedim ama lpg tüketimi şöyle: şehir içinde tam 10lt/100 km (yalnız evim yokuşta her gün inip çıkıyom 6 km, bundan fazla zor yakarsınız, eğim çok olmasa 9lt/100...
  11. 4

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu herkese selmalar siteyle yeni tanıştım ve 1-2 aydır siteyi takip ediyorum, paylaşımları kıskandım gerçekten daha yeni bir jimny sahibi oldum, araç modifiyesiz, bu haliyle günlük ve soft off-road kullanmayı düşünüyorum hafta sonları aracımla...
  12. 4

Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

herkese selamlar. Ankara'da çiçeği burnunda bir jimny sahibi olarak aranıza katıldım. bu buluşmaya işim dolayısıyla katılamayacak olsam da önümüzdeki buluşmaya iştirak etmek isterim. görüşmek üzere

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR