63msd63 kullanıcısının son içeriği

1. 6

Freelander Motor Tamiri

Ynt: freelander motor tamiri dizel bir fl almayı düşünüyorum.tamir masrafını ögreneyimde ileride bir süprizle karşılaşmayım diye yardımınızı istedim.dizel ikinci el olunca ila kontrol ister bildiginiz gibi.
  2. 6

Freelander Motor Tamiri

herkese Selam 2000-2001 model bir dizel motorlu fl 1.pompa tamiri 2.motor tamiri nekadara yapılır yaptıran bilen anlayan arkdaşların yorumuna ihtiyacım var şimdiden bilgileriniz için teşekür ederim.
  3. 6

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum yorumlarınızın üzerine birazdaha araştırma yaptımda.peki 2000-2001 fl mi yoksa aynı modellerde nissan tereno 2 mi.diye sorsam yorumunuz ne olur.
  4. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum size çok teşekür ederim kararsız kalmıştım.çok yardımcı oldunuz fl bilmemdir neden ama hoşuma gidiyor suzuki biraz uzak gibi bana.işte sizin söylediginiz gibi bilmeden kullanmadan araştırmadan yorum yapan arkadaşlar yüzünden insanın aklı karışıyor.keşke herkes...
  5. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum tşk ederim yardımınız çok oldu.yinede kesin bi yorununuz olmadı.bu konuda.hiçbir bilgim olmadıgı için kesinlikle siz benden daha iyi biliyorsunuzdur yani temiz bir fl alayım mı.birde benzinlimi yoksa dizel mi daha iyidir
  6. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum önerilerinizi kesinlikle dikkate alacam ve sizin bilgileriniz dahilinde araç almaya karar verecegim.yakıtı filan fazla önemli degil.ikinci el piyasasıda önemli degil.alınca memnun kalırsan satmayacagım herzaman böyle bi araç lazım eder.fl motoru çokmu kötüdür...
  7. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum yani sizce o para fl ye verilmez mi.bizim aile biraz büyük o yüzden büyük araba daha işimize yarar.ama bilmiyorum işte fl nin servisi sorun olacagı kesin urfada da.fl işimi görecek en iyi araç motoru hakında çok sorunlu düşüncesi yaygın.araziye çıkmayacak...
  8. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum suzuki mi daha geniştir fl mı. 2000 model suziki çok kullandım fl daha geniş ondan.2005 hiç binmedim.
  9. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum öneriniz için teşek ederim.büçemiz 24-25000 civarıdır.o yüzden fl düşündük.2000-2001 gibi bi araç almayı düşünüyorum.yani fl işimizi görürmü sizce.
  10. 6

Ynt: Freelander Almak İstiyorum arkadşlar 4x4 sadece arazi içindir diye kendimizi şartlandırmamak lazım.kulanım amacımıza göre karar vermeliyiz.ülkemizin yolları malum.bırakın köyleri ilçe yolları bile arazi aracını bile yıpratacak cinsten binek otoyu siz düşünün artık.o yüzden daha saglam bi...
  11. 6

herkese slm ben aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.ben 1999-2001 model freelander almak istiyorum.alacagım araç kesinlikle araziye çıkmayacak.araziye çıkmayacaksa neden arazi aracı alıyorsun diyenler için.bizim yollar çok bozuk bende 2006 model vw jetta var sürekli altı yere degiyor.bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri