831601 kullanıcısının son içeriği

1. 831601

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız tekrar merhaba. araştırıp sonuçtan haberdar ederim. fakat bu günde debriyaj pedalım tamamen boşaldı vitese geçiremedim.usta debriyaj alt merkezi falan diye bahsetti . ona da bi baktıracağım. teşekkür ederim yine yazarım
  2. 831601

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Bülent bey iyi akşamlar dilerim. önce paylaşım ve tecrübelerinizi paylaştığınız ve böyle bir şeye önayak olduğunuz için teşekkür ederim.Pajero pinin gerçekten harika bir araç. tabi gerçek bir pajero kullanamadım ama bende de sürekli 4 çeker 1,8...
  3. 831601

pajero pinin

Ynt: pajero pinin teşekkür ederim bülent bey bundan sonra öyle yaparım
  4. 831601

pajero pinin

değerli pininci arkadaşlar yeniden merhaba, daha önce de bahsettiğim gibi 2004 model 1.8 gdi olmayan lpg'li bir pinin bakınıyordum ve nihayet nasip oldu aldım.suzuki vitaradan sonra gerçek bir arabaya bindiğimin farkına vardım.suzukiye göre çok daha güvenli ve konforlu yol tutuşu gayet...
  5. 831601

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ilber bey ilginize teşekkürler ama 2.0 motor benim için biraz fazla. Bülent bey sanırım Rize'de yaşıyorsunuz. Benimde bulduğum araç Rize'de bana biraz fazla gibi geldi fiyatı...bakalım... saygılar.
  6. 831601

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Bülent bey merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. sürekli dört çeker olduğunu biliyorum. Ben aracı çoğunlukla şehiriçi hafta sonları da şartları pekte zorlu olmayan avda kullanacağım. dört çeker derken sanırm 70-80 km hızdan sonra normal...
  7. 831601

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız pininci arkadaşlar hepinize merhaba, ben 2 tane vitara değişmiş şimdi 2004 1.8 pinin almaya niyetlenmiş, hatta hayranı olmuş bir vatandaşım. Kıymetli ustalarımdan ve kullanıcılarından bazı konularda yardımlarını rica edeceğim. öncelikle...
  8. 831601

motor arıza ışığı

Ynt: motor arıza ışığı Tekrar merhabalar. Oğuz bey öncelikle verdiğiniz bilgi ve adresler için teşekkür edrim. tabi abdullah bey ve diğer arkadaşlara da teşekkürler. Gittiğim Erzurum Bosch seviste hava akışmetresinin 3 girişli fişinin dibinde birtane...
  9. 831601

motor arıza ışığı

Ynt: motor arıza ışığı Buji ve kablolarını daha 1500-2000 km oldu değişeli.Boğaz kelebeğini bir hafta önce balata spreyi ile temizlettim.Ve bu sorun lpg takmadan önce de vardı. benzinde çok yakar fakat lpg'de faketmez denmişti ilk başlarda fazla yakmıyordu ama şimdi hem biraz fazla yakıyor hem...
  10. 831601

motor arıza ışığı

Ynt: motor arıza ışığı Oğuz Bey yaptığınız bu özverili araştırma ve yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun... Bugün şu kablo işini yaptım ve iki defa 3 kez yanıp söndü. bunu kontağı kapatıncaya kadar ypıyor.yani 3 defa yanıp sönüyor biraz aradan sonra tekrar 3 defa yanıp...
  11. 831601

Suzuki Grand Vitara Hava Akışmetresi

Ynt: Suzuki Grand Vitara Hava Akışmetresi merhaba istanbul ikitelli de exper oto serkan kara da olması lazım sitede telefonu falan vardı
  12. 831601

motor arıza ışığı

Ynt: motor arıza ışığı En kısa zamanda bunu deneyeceğim üstadım. teşekkürler, saygılar...
  13. 831601

motor arıza ışığı

Ynt: motor arıza ışığı Değerli Abdullah bey hemen hemen tüm yorumlarınızı takip ediyorum. bir ay kadar oluyor sanırım, cihaza bağlayıp kodunu okuttum ama kağıdını kaybettim. tekrarını ancak 3 gün sonra okutma şansım var. çünkü burada yok o cihaz.kağıtta bi sensörün üzerinde voltaj çok yüksek...
  14. 831601

motor arıza ışığı

merhaba sevgili gezenbilirciler,ustalar... benim uzun zamandır devam eden bi sorunum var ve umarım ustalarım yardımlarını, engin deneyimlerini paylaşırlar da sorunumuz çözülür. 2000 model 1,6 5 kapı manuel bi vitaram var. saygıdeğer doslar şimdiye kadar hava akışmetresi sanıyordum fakat bu...
  15. 831601

Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. emre bey hayırlı akşamlar dilerim. ilgilenirseniz sahibinden.com'da 92619439 ilanıma bakabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri