Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Ön Konsol
Evet tuşlarda dahil , tuşların bir özelliğide parklar açıkken üst tarafında ince çizgi şeklinde ışık yanoyor tuşları açıncadaalt kısmında tuşların kare şeklinde ışık yanıyor benim bu olay çok hoşuma gitti.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selam ben Atilla Alkan 1969 doğumlu İstanbul şileliyim , çamlıcada oturuyorum . Askerlik zamanlarımdan 1990-1991 siirt il jandarma garaj çavuşu ve komutan şöfürü olarak görev yaptım , kendi zimmetimde 1 açık bir kapalı ve garajda 17 land rover defender le uğraştım...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Herkese iyi günler mutlu umutlu baharlar ; aynı bölge land rover ciler bir araya toplanıp tanışsak nasıl olur acaba ???
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Selam arkadaşlar; alıcam demiştim cuma günü en sonunda bir defender110.83 aldım . Aracı sistemden olan bir arkadaştan aldım. Bundan inşallah bazı sorunlar konusunda fikir alışverişlerinde bulunuruz heralde. Bem Atilla Alkan Üsküdar - İstanbul aracım...