a.alkan kullanıcısının son içeriği

1. a.alkan

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Evet tuşlarda dahil , tuşların bir özelliğide parklar açıkken üst tarafında ince çizgi şeklinde ışık yanoyor tuşları açıncadaalt kısmında tuşların kare şeklinde ışık yanıyor benim bu olay çok hoşuma gitti.
  2. a.alkan

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs 2. resim
  3. a.alkan

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs Buda benim yeni ön göğüs
  4. a.alkan

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol 3. resim bütün ışık tertibatını bu düğmelerde topladık . Hellaları
  5. a.alkan

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol 2. resim
  6. a.alkan

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol ingiltereden getirtip taktım çok güzel oldu bence fiyata gelince 300 tl
  7. a.alkan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam ben Atilla Alkan 1969 doğumlu İstanbul şileliyim , çamlıcada oturuyorum . Askerlik zamanlarımdan 1990-1991 siirt il jandarma garaj çavuşu ve komutan şöfürü olarak görev yaptım , kendi zimmetimde 1 açık bir kapalı ve garajda 17 land rover defender le uğraştım...
  8. a.alkan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Herkese iyi günler mutlu umutlu baharlar ; aynı bölge land rover ciler bir araya toplanıp tanışsak nasıl olur acaba ???
  9. a.alkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) DEFENDER buluşması için organizasyon yapılacaksa bende hazırım arkadaşlar
  10. a.alkan

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit offroadland nick li arkadaş sana nasıl ulaşabilir.
  11. a.alkan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Selam arkadaşlar; alıcam demiştim cuma günü en sonunda bir defender110.83 aldım . Aracı sistemden olan bir arkadaştan aldım. Bundan inşallah bazı sorunlar konusunda fikir alışverişlerinde bulunuruz heralde. Bem Atilla Alkan Üsküdar - İstanbul aracım...
  12. a.alkan

Defender 110SW

Ynt: Defender 110SW Ok. istanbuldan çıkarken tlf açarım size yarın görüşmek üzere.
  13. a.alkan

Defender 110SW

Ynt: Defender 110SW Umut arkadaşım kısmetse yarın öğleden sonra izmitte olucaz sende müsait olursan bi görüşüp arabaya bakmak istiyoruz !
  14. a.alkan

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Emeğinize sağlık , bitmesini merakla bizlerde bekliyoruz.
  15. a.alkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Azkaldı Land çı arkadaşlar bende geliyorum aranıza sizlerinde dediğiniz gibi sistemden alıcam arabayı; kısmetse

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri