aa-tolga kullanıcısının son içeriği

1. A

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı verdiğiniz harita 20 m ve yolları isterseniz kaldırırsınız ,yükselti çizgileri kalkmadan verilerimi yönet kısmından harita mapsource girin oradaki kutucuklardan doğru olanı kaldırın.yollar kalkar.
  2. A

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı adana -kayseri hattının sağ tarafının topografik haritası yok .Mesela şırnak ,Mardin,Urfa buraların izohips eğrileri yok.Yani bu elimizde olan eski harita yeni haritayı yüklerseniz seviniriz.Kolay gelsin.
  3. A

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı haber iyide harita ortalarda yok:)
  4. A

Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?

Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları? Bende Nokia 6220 c var ve yeni nokiaların symbian olan hepsine kurdum,samsung omnia ya ve winows mobile 6.1 işletim sistemi olan telfonlara birde laptoba kurdum harici gps de var super calısıyor.Ama p990 i ye kurmadım ama ondada calısır farketmez ilk...
  5. A

Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları? http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3941 buradan senin telefona olan symbian programını indir forumlardan garmin nasıl yuklenir detaylı her yerde var
  6. A

Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları? garmin en guzeli ve haritaları ayrıntılı baska program aramayın derim ben kullanıyorum ve super

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri