Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Honda HR-V
değerli arkadaşım bende hrv 2005 4x4 otm aldım memleketim rizeye geldim lastikleri 215x60x16 yaptım aracı hafif dik bozuk yola vurdum l de nerdeyse stopedecekti motor fıs şanzıman kaçırıyor şaşırdım toros olsa basıp çıkacağım bir yol ben patinaş etmesini kazımasını bekliyorum...
Ynt: CJ5 Debriyajları Hakkında
merhabalar aslında ben konuya biraz hakimim biz debriyaj üretiyoruz ve geçende bir jeep e baskı ve disk geliştirdim komple kendi imalatımız dodge ların tüm debriyajlarınızda yapıyoruz hidrolik sistemlere aşinayım bu cj-5 lerin 267 mm ayaklı ve 267 mm diyaframlı...
Ynt: Honda HRV ?..
teşekkürler bilginiz için yeterli benim için bir yerde okumuştum 5 kapı ile 3 kapı teknik anlamda aynı kapılar ilave birazda ön görünüş
DEĞERLİ ARKADAŞLAR HONDA HRV ARAÇ KULLANAN VAR İSE FİKİRLERİNİ ALMAK İSTERİM ÇEKİŞİ NASIL VİTES GEÇİŞLERİ NASIL TIRMANMA KABİLİYETİ VS. AYRICA LPG Lİ OLAN VARSA ONUNDA MOTOR PERFORMANSINI ÖĞRENMEK İSTERİZ ÇÜNKİ LPC DÜŞÜK DEVİRDE SAĞIR TOPLUYOR SANKİ OTOMATİK VİTESTE BU OLUMSUZ YANSIYORMU BİLMEK...
Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..
ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDEİM BAHSETTİĞİNİZ BİLGİLER YENİ KASA SILVER VE GOLD MODELİDE KAPSIYOR MU DEĞİL İSE AYNI SORULARI KULLANICILARINA SORUYORUM YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA...