aarici kullanıcısının son içeriği

1. aarici

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V değerli arkadaşım bende hrv 2005 4x4 otm aldım memleketim rizeye geldim lastikleri 215x60x16 yaptım aracı hafif dik bozuk yola vurdum l de nerdeyse stopedecekti motor fıs şanzıman kaçırıyor şaşırdım toros olsa basıp çıkacağım bir yol ben patinaş etmesini kazımasını bekliyorum...
  2. aarici

CJ5 Debriyajları Hakkında

Ynt: CJ5 Debriyajları Hakkında ÜRÜN MARKAMIZ POBUSAN DAHA ZİYADE AĞIR VASITA VE TRAKTÖR DEBRİYAJLARI ÜZEDİNDE UZMAN BİR FİRMA.. İŞİ AĞIR İŞLER..
  3. aarici

Ynt: CJ5 Debriyajları Hakkında merhabalar aslında ben konuya biraz hakimim biz debriyaj üretiyoruz ve geçende bir jeep e baskı ve disk geliştirdim komple kendi imalatımız dodge ların tüm debriyajlarınızda yapıyoruz hidrolik sistemlere aşinayım bu cj-5 lerin 267 mm ayaklı ve 267 mm diyaframlı...
  4. aarici

DEĞERLİ ARKADAŞLAR CJ5-6-7-8- ARAÇLARIN DEBRİYAJLARI İLE İLGİLİ YAŞADIĞINIZ PROBLEMLER NOKTASINDA YARDIMCI OLABİLRİM UZMAN DÜZEYİNDE BİLGİYE SAHİBİM İLGİLENENLER OLURSA MAİL ATABİLİR BURADAN YAZABİLİR BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR MALUM
  5. aarici

Honda HRV ?..

Ynt: Honda HRV ?.. teşekkürler bilginiz için yeterli benim için bir yerde okumuştum 5 kapı ile 3 kapı teknik anlamda aynı kapılar ilave birazda ön görünüş
  6. aarici

Honda HRV ?..

Ynt: Honda HRV ?.. çok özür dilerim birlikte öğreneceğiz forumların yabancısıyım uyarınız için teşekkür ederim
  7. aarici

Honda HRV ?..

DEĞERLİ ARKADAŞLAR HONDA HRV ARAÇ KULLANAN VAR İSE FİKİRLERİNİ ALMAK İSTERİM ÇEKİŞİ NASIL VİTES GEÇİŞLERİ NASIL TIRMANMA KABİLİYETİ VS. AYRICA LPG Lİ OLAN VARSA ONUNDA MOTOR PERFORMANSINI ÖĞRENMEK İSTERİZ ÇÜNKİ LPC DÜŞÜK DEVİRDE SAĞIR TOPLUYOR SANKİ OTOMATİK VİTESTE BU OLUMSUZ YANSIYORMU BİLMEK...
  8. aarici

Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?.. ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDEİM BAHSETTİĞİNİZ BİLGİLER YENİ KASA SILVER VE GOLD MODELİDE KAPSIYOR MU DEĞİL İSE AYNI SORULARI KULLANICILARINA SORUYORUM YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.
  9. aarici

Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA...

Geri