abdi kullanıcısının son içeriği

1. A

Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları

Ynt: Kontak Sistemi Yenilenmesi Ve Direksiyon Söküm Aşamaları Teşekürler Emin abiciğim İnşallah arkadaşlara faydalı olur.
  2. A

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 ALLAH kazadan beladan korusun. İyi günlerde binmek dileğiyle...
  3. A

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu güle güle kulnalın ALLAH kazadan beladan korusun.
  4. A

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım Resimde göründüğü kadarıyla şase eğri makaslardan resimde gözüktüğü gibi iyice belli.
  5. A

ağır devir diferansiyel aranıyor

Ynt: ağır devir diferansiyel aranıyor Aslında bende dana 30 için 43/8 ağır ayna mağruti arıyorum.
  6. A

CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması

Ynt: CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması Doğrudur iyi bildiniz.
  7. A

CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması

Ynt: CJ'ler İçin Parabolik Makas Uygulaması Kayseri'de kay oto ya ait kavun içi bir c j 5 de gördüm. tek bir makas bir de altında mavin makas diye adlandırılan 40 cm uzunluğunda altında makas vardı 33 x1250 bf all train lastik takılı sanırım parabolik diye düşünüyorum.
  8. A

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler Muzaffer Bey sizdeki 2.5 transit motoru turbolu mu? daha önceden resimde görmüştüm turbo gözükmüyordu sonradan taktınız mı?
  9. A

BİR JEEPİN ANATOMİSİ 3

Ynt: BİR JEEPİN ANATOMİSİ 3 Kolay gelsin devamını bekliyoruz.
  10. A

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem MAŞALLAH helal olsun sana Emin abi.
  11. A

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Kolay gelsin iyi çalışmalar.
  12. A

sonunda bende aldım :)

Ynt: sonunda bende aldım :) Hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazadan beladan korusun güle güle kullanın.
  13. A

yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage) ALLAH kolaylık versin.
  14. A

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Doç pikaplarda tabiki 8 bicon olanlarda yeni model transit arka fireni disk olanları ve ivoko panelvanlar ve pikap olanlarda çıkar.
  15. A

Dandik Dodik İmalatı Yapalım

Yinede hiç yokdan iyi .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco