Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması
arkadaşlar 3-4 gün önce basmanede oto korayda gördüm 150 gibi bi fiyat söyledi.tel numarasını bilmiyorum ancak basmanede sayanora müzikholün yanında oto koray.orda kime sorsanız göterir.
facebookta bugün gördüğüm bir video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.adamlar tam bir offroad aracı yapmış.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=108619895818099
Ynt: 3 kapı vitara...
motor ömrü konusunda birşey diyemem ancak eğer lpg varsa ona uygun yağ kullanımı ve düzenli bakım yapılması sonucu motor ömrü çokta kısalmaz gibi geliyor.performans konusuna gelince bu benim en büyük korkumdu.uzun araştırmalar sonucu bir kaç italyan markasının performansı...
Ynt: 3 kapı vitara...
Merhaba.3 kapı vitaranın bagaj haricinde bir eksisi yok arazide de avantajı malum.ancak 3 kapı vitara kullanıcısı olarak yinede tercihinizi 5 kapıdan yana kullanın derim.kalabalık ailelerde özellikle yaşlı varsa inip binme güç olabiliyor.yakıt konusuna gelince lpg ile...
Ynt: Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim
vallahi hem otomatik hem v6 2000cc 100 km de 12.5l yakıyosa ben arabamı bi ayarcıya götüriyim.3k 1.6 vitara sahibiyim ş.arası 9-10l. ş.içi 11-12l. hatta çok yoğun trafikte 13l. bile yaktığı oluyo.bende az yakıyo sanıyodum.ama...
merhabalar.uzun süredir suzuki kullanıcısıyım.Ancak binek kullanmak için bir bmw almayı düşünüyorum.daha önce hiç bmw kullanmadım ve şu anda hoşuma giden bir 94 3.18i var.bu araç hakkında hertürlü bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacım var.saygılar
merhabalar.aracım 95 jlx 3k.bir kaç ay önce sağ cam düğmesi arızalandı.hiç bir şekilde tamir olmuyor.Bir kaç çıkmacı dolaştım izmirde ancak bulamadım.Satıldığı yeri bilen,satan yada "şu marka aracınki uydurulabilir" diyen varsa cevaplarını bekliyorum.
Ynt: Suzuki Vitara Marş Dinamosu Sorunu
1.sanayi yada 6.sanayide max.50 tl ye bu işi bitirebilirim umarım.gerçekten 100tl çok fazla bu tarz işler için bencede.
merhaba arkadaşlar. 95 model 3k vitara sahibiyim.bugün marşa bastığımda marşın 1-2 saniye takılı kalmış gibi tuhaf bir ses çıkarttığını farkettim.oto elektirikçi 100 tl ye bakım yaparız 2-3 sene kullanırsın demesi üzerine yeni marş dinamosu takmanın daha mantıklı olucağını hatırlattım.ancak yeni...
bende yeterli aydınlatmadan memnunum.illaki sağlam bi hella takımın yanına bile yaklaşamaz ama yinede kafi.
bu arada verilen ilanın ekleme zamanı 27.07.08 halen satışı var mı ? bilgisi olan var mı ? fiyatı bayaa bi uygunmuş ya biz ciddi pahalı...
Hakan hocam düzeltme için teşekkürler.
Bu spot takımının her hangi bir markası yok.çin malı.oto uzay için çinde üretilmiştir yazıyor.
Ynt: Tavan Sis Lambası Yardımı ?..
konuyla ilgili yeni bir başlık açtım.siyah renk problemi yok.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40086.new#new
Ynt: Sıkça Sorulan Sis Lambası Seti
sabitlenme altındaki yapışkan şeritle yapılıyor.muayeneden önce kolayca çıkartılıp sonrasında aksesuarcılarda satılan yapışkan şerit veya silikon yardımıyla yeniden takabilirsiniz