acemi offroadçu kullanıcısının son içeriği

1. A

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı Mert bey slm,ticari araçla takas olabilir demişsiniz ya,2003 model 1,5 kango camlı koltuklu araçla düşünürmüsünüz.
  2. A

Satılık 91 model lpg li xj

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj Teşekkürler..
  3. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj İyi temennilerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum,çok şükür ki acil olan işlerimizi hallettik,asla ölü fiyata vermem..Yanlız ne acıdır ki ben araç 5 bin desem 2 lira olmazmı diyecek insanlar var... Ferhat kardeşinde dediği gibi araç görülmeden verilen...
  4. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj EVET GÜNCEL
  5. A

Mitsubishi`nin Efsane Aracı MAGNUM!!!

Ynt: Mitsubishi`nin Efsane Aracı MAGNUM!!! Merhabalar bu araçların bandrolleri bu yıl için ne kadardır.
  6. A

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Öncelikle hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..Ben, bu iç dizaynı yapan ustanızı canı gönülden tebrik ediyorum,o nasıl bir beceridir nasıl bir kabiliyettir,takdire değer.2010 model bile bu kadar değerli değildir bence.Allah...
  7. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj çok az kullanıldı,kullanıldığı süre içinde de otobanda sakin kullanımda 0.280 kuruş,şehiriçi 0.350 kuruş civarı LPG tüketimi var.Benzinde ölçme imkanım olmadı..
  8. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj tekrar selam; motor kaç cc dir acaba? 4000 CC
  9. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj güncel 13.000 sorunsuz
  10. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj güncel...13.000
  11. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj GÜNCEL FİYAT PAZARLIKSIZ 13.000 VE 1-2 RESİM DAHA
  12. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj Ben kimseyi bişey zannetmiyorum ama malesef ölmüş eşek muameleside can sıkıcı olabiliyor.. ;)
  13. A

Ynt:CHEROKEE XJ 91 MODEL 14.500 TL Aracı gelip görün,araç başında konuşalım...Veya telefonumdan ulaşabilirsiniz...
  14. A

Ynt:CHEROKEE XJ 91 MODEL 14.500 TL ARACIMIZIN GÜNCEL FİYATI 14.500 TL DİR.
  15. A

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj Tamamen ailevi nedenlerden...Abimle ortak çalışıyoruz,hoşnutsuzluğunu dile getirince planlarımı bi süre bu ertelemeye karar verdim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.