Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı
Mert bey slm,ticari araçla takas olabilir demişsiniz ya,2003 model 1,5 kango camlı koltuklu araçla düşünürmüsünüz.
Ynt: Satılık 91 model lpg li xj
İyi temennilerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum,çok şükür ki acil olan işlerimizi hallettik,asla ölü fiyata vermem..Yanlız ne acıdır ki ben araç 5 bin desem 2 lira olmazmı diyecek insanlar var... Ferhat kardeşinde dediği gibi araç görülmeden verilen...
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU
Öncelikle hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..Ben, bu iç dizaynı yapan ustanızı canı gönülden tebrik ediyorum,o nasıl bir beceridir nasıl bir kabiliyettir,takdire değer.2010 model bile bu kadar değerli değildir bence.Allah...
çok az kullanıldı,kullanıldığı süre içinde de otobanda sakin kullanımda 0.280 kuruş,şehiriçi 0.350 kuruş civarı LPG tüketimi var.Benzinde ölçme imkanım olmadı..
Tamamen ailevi nedenlerden...Abimle ortak çalışıyoruz,hoşnutsuzluğunu dile getirince planlarımı bi süre bu ertelemeye karar verdim.