acemisürücü kullanıcısının son içeriği

1. acemisürücü

Bosch Duble Platınıum Buji??

Ynt: Bosch Duble Platınıum Buji?? o site bana da güven vermedi ...
  2. acemisürücü

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat TUV Turk'te sordum. İllaki ruhsatın değişmesi gerekiyormuş
  3. acemisürücü

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat merhaba Madem 5 kişi yazıyor ve emniyet kemeri sayısına bakıyorlar ki bu da 4 tane,5.emniyet kemerini taktırmak bir çözüm müdür?
  4. acemisürücü

Cj 6 Çok Özel

Ynt: Cj 6 Çok Özel merhaba telefon numarası verebilir misiniz?
  5. acemisürücü

adana da mutsbishi ustası

Ynt: Adana Da Mutsbishi Ustası merhaba ustanın adını ve yerini öğrenebilir miyim?
  6. acemisürücü

Sanal Alem Üzerinden Yapılan Satışlar Hakkında ;

Ynt: Sanal Alem Üzerinden Yapılan Satışlar Hakkında ; herkes işini adam gibi yapacak.Adam gibi mal satacak.Böyle cevap mı olur?
  7. acemisürücü

ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 nokta .
  8. acemisürücü

jimny yan ön arka koruma tavsiye

Ynt: jimny yan ön arka koruma tavsiye aracınız hayırlı olsun.Kazasız,güzel günlerde kullanın inşallah
  9. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 orada kaç derece eğim var anlayamadım ama eğer dersenki fotodaki gibi geri geri o yokuşu bende landımla çıkarım o zaman tamamdır. Arkada gözüken defender yandan çıkıp sadece iniş yapmıştır.
  10. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 kaç derece eğim var acaba o yokuşta? Doğrudur tatlı su offroad cusuyuz ama ne yazıkki o sulara defenderlar ulaşamıyor.
  11. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 düz dizel defender
  12. acemisürücü

Ynt: ACİLL YARDIM JİMNY,VİTARA DEFENDER 110 VE 90 Merhaba CJ-5 ile başlayıp Feroza ile devam eden maceram 2005 Jimny ile güncelliğini korumakta. Şu an için yaptıklarım;vinç,sis farları,Hi-jack kriko,şnorkel(henüz taktıramadım),MT lastik(aldığımda mevcuttu). Belki ilerde alt koruma. Jimny...
  13. acemisürücü

1974 model cj 5 acil satılık kelepir.

Ynt: 1974 model cj 5 acil satılık kelepir. merhaba sol arka lastik farklı mı ben mi yanlış görüyorum?
  14. acemisürücü

Satılık - Off Road Aracı ( Ormanların Kralı)

Gökhan'ım biliyosun bende CJ hastalığı var.CJ-5'i sattıktan sonra kafama göre araç bulamadım.Bakalım, nasip. Bu araç olabilir.
  15. acemisürücü

Satılık - Off Road Aracı ( Ormanların Kralı)

merhaba irtibat için telefon numarası yazar mısınız? Ruhsatta motor hacmi kaç cc yazıyor ve motor-şasi numaralarıyla ilgili bilgiler tam mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.