adg_ercu kullanıcısının son içeriği

1. adg_ercu

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Sizce en az yakan 4x4 hangisidir ? Bildiğim kadarıyla honda Cr-v daha az yakıyor ancak aracın fiyatı neredeyse 2 kat pahalı. Yakın fiyatlarda az yakan bildiğiniz başka 4x4 varmı ? Yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum.
  2. adg_ercu

2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi Benim aracım da 2000 otomatik 5k vitara. Ben istanbulda kullanıyorum, şehir içi kullanımda otomatik olmasının çok yararını gördüm (malum istanbul trafiği), şehir dışında sakin kullanımda 10,5-11 lt civarında gaz sarfiyatı oldu. Şehir içi...
  3. adg_ercu

JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında Abdullah bey gerekli açıklamayı ayrıntısıyla yapmış bana diyecek birşey kalmadı :) . Ben genelde sakin kullandığım için şehirler arasında vites topuzundaki O/D OFF düğmesini kullanıyorum yeterli oluyor. Yüksek hızlardada fren için yine aynı düğmeyi kullanıp...
  4. adg_ercu

JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında Abdullah bey, Mahmut beyin de dediği gibi otomatik akıllı gibi görünüyor. 2000 1,6 5k aracımda düz yolda ilk hızlanmalarda 2000üstü devirlere çıktığında ayağımı gazdan çekiyorum ve bir vites atıyor, yani gaza basma şeklinizle vitesi değiştirebiliyosunuz...
  5. adg_ercu

Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü 650-700 bin yapan dizel taksi albealar biliyorum
  6. adg_ercu

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi Dün yıllık iznimi bitirip istanbul' a döndüm . Dolayısıyla bolca uzun yol yapma fırtsatım oldu. 2000 5k otomatik vitara lastikler 215/80/15, uzun yolda 268 km de 28 lt lpg yaktım. 10,6 lt 100 km de tüketim oldu. Şehir içi 14 lt leri buluyor.
  7. adg_ercu

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Merhaba Oğuz bey. Kafama takılan bir konu var, otomatik şansımanlar 300,000 civarı gider demişsiniz. Bendede otomatik vitara var 2000 model, 300,000 de işi bitermi diyorsunuz anlamadım :), ürktümde o açıdan sordum yanlış anlamayın
  8. adg_ercu

Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan Evet, ben National Geographic te seyrettim
  9. adg_ercu

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan Sn Guard' ın kendi çektiği resimler olduğuna göre ziyaret edilebiliyor sanırım, bende çok isterdim fakat imkansız görünüyor.
  10. adg_ercu

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan Dijiturk belgesel kanallarında bir kaç kez göbekli tepe konusuna rastlamıştım, tabi yabancı belgesellerdi. Programlardan biri tamamen göbekli tepeyle ilgiliydi. Oradaki taş anıtların belli bir mühendislikle...
  11. adg_ercu

2001 Vitara jlx Lastik Ebadı - Yakıt Tüketimi

Ynt: 2001 Vitara jlx Lastik Ebadı - Yakıt Tüketimi Yalnız şehiriçinden, şehiriçine de fark eder sanırım. Yani İstanbul şehir içi trafiğiyle Ağrı şehir içi trafiği arasında büyük fark vardır. Dolayısıyla sizin şehir içi tüketiminiz de şehirler arası sayılır İstanbul trafiğine göre :)
  12. adg_ercu

Satılık BF GOODRICH 215X75X15

Ynt: Satılık BF GOODRICH 215X75X15 ....
  13. adg_ercu

Vitara Jlx parça ihtiyacı

Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı Teşekkürler. Koca google de aradığım parçanın resmini bile bulamadım, kimsenin arka tampon sis ine birşey olmuyor galiba ;D
  14. adg_ercu

Vitara Jlx parça ihtiyacı

Ynt: Vitara Jlx parça ihtiyacı H100 rüzgarlığını araştırayım ozaman. Teşekkürler
  15. adg_ercu

vitara jlx 5k için parça yardımı.

Selam arkadaşlar. Vitara 5k için arka tampondaki sis lambaları, cam rüzgarlığı ve sol arka kapı kaplama bakaliti (sanırım dodik deniyor) ne ihtiyacım var, çok araştırmama rağmen internette izine rastlamadım. Nereden bulabileceğim hakkında fikriniz varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri