Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Konu dahilindeki bu hareketlenmeyi hararetle takip ediyorum.İşim sebebiyle ülkemizin bir çok yerini geziyorum.O yüzden yurt genelinde bilgi paylaşımının çok önemli olduğu konusuna bende katılıyorum geçici olarak bulunduğum Erzurum'da Terrano ile...
Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar
Bunlarda naçizane benden.Kusura bakmayın Selim kardeşimin çekimleri kadar profesyonel değil ama çorbada benim de tuzum olsun istedim.
Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar
Oyunlara katkı yapan ve yarışmacı olarak katılan herkesin emeğine sağlık.Keyifli bir topluluktu.Hava şartları yüzünden kampa katılamadım içime dert oldu.
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri
Ha gayret!
Muhabbet biraz daha gazla devam ederse bu ekipten bi temsilci çıkarıp hararetle destekleme imkanımız olacak inşallah.
Bizede gerek teknik destek,gerek lojistik ve iaşe konusunda elimizden geleni yapmak...
Bende parkura sığamıyacağım konusunda sizinle hemfikirim. O yüzden mangal sahasının daha uygun olacağı kanaatindeim :D .
Selim kardeşim samiimiyetin için teşekkür ederim :) .
Niyet 14-15 Nisan'a belki daha önce tanışmak kısmet olur.
Saygılarımla.
Geziniz ve paylaşımınız çok keyifli olmuş .Forumdaki muhabbet gezidekinden çok daha uzun ve keyifli oluyor gördüğüm kadarıyla.Kendi adıma kaçırdığıma çok üzüldüm.Sizlerle tanışmak ve gezi ortamında sohbet etmek isterdim(Tabi grubunuzu...
Keyifli bir gezi , güzel bi paylaşım olmuş elinize ve emeğinize sağlık.İnşallah birdahaki sefere aranıza katılmak kısmet olur.
Saygılarımla.