Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar bu urunu yaptıra bılıcemız yada satın alabılıcemz biyer varmı neden diger ulkelerde bu aksasuarlar cok bızım ulkemizde yok dusterımı cok sevıyorum fakat aksasuarda cok sıkıntı var
Ynt: Havalandırma
subaro imprezalardakı gibi ufak bişey yapmayı dusunuyorum aslında ama bizim bu dacialrın kaporta aksamı biraz ince oldunu düşünyorum arkadasın dedi gibi kaputu bozma olayı olabılır yarın hava ıyı olursa sanayı sıtesınde bı aksasuarcıya gdıp ustune ole koyup bı denıcem baktım...
Ynt: Havalandırma
slm usta kaputu kesmeye gerek yok aksasuarcılarda ciftaraflı bandla yapısanlları var ondan dusunuyorum bı goruslerınızı almak ıstedım
Ynt: Spoiler
aracıın resimleri tabi eklicem işcilik cok güzel bugun arka bagaj için nikelaj bi esik var o takıldı ve krom cam ctaları +krom kapı kolları en kısa surede eklicem resmleri
Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler
bakın arkadaslar bi usta var ben bundan yapa bılırmısın dedim yaparım dedi begenmezsem almam dedim eger yaparsan sıtede ısteyenler var dedim ben begenır alırsam aracın resmını atarım 8 gün sonra dedi