Adrelinsıfır kullanıcısının son içeriği

1. Adrelinsıfır

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Anlaşılan güzel bir gezi olmuş elinize sağlık...
  2. Adrelinsıfır

23 Nisan etkinliği

Ynt: 23 Nisan etkinliği İnşallah 19 mayıs'a yada diğer nice bayramlara
  3. Adrelinsıfır

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Çok teşekkür ederim.Sizler saolun Ufuk hocam keşke her kes sizler gibi düşünebilse....
  4. Adrelinsıfır

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Yok diyosun hala seviyesizce konuşuyorsun arkadaş sende denge bozukluğu mu var?yazıyı baştan beri okudun mu?sen demedin mi bu arkadaşlar amatör telsizci değil farkındaysan ona göre cevap ver ben de ona göre cevap verdim.Sana amatör telsizciliği ben...
  5. Adrelinsıfır

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme 1 İ 2 Yi 3 ü bilmem çok özür dilerim herkesten,seviyesizliğide sevmem.Sayın kaan güzel bu formu ilgi alanım olduğu için seçtim takip ettim üye oldum.şu ana kadar yazdığım yazılarda açtığım konularda bakılsın alakalı ve güzel yazılar yazdım.kimseyede tere...
  6. Adrelinsıfır

Sakarya - Kırantepe

Ynt: Sakarya - Kırantepe Kırantepe fotoğrafları için teşekkür ederim gökçe eren ovasının yine sular altında olduğunun,lahana gölünün su ile dolu olduğunu sizin sayenizde ordaymış gibi gördüm. Hatay'dan selamlar.
  7. Adrelinsıfır

23 Nisan etkinliği

Bulunduğumuz bölgelerde genellikle belde belediyelerinin yaptığı resmi kutlamalar ardından tören geçişi gibi araçlar peş peşe geçiş yapıyor.Bizlerde araçlarımızla bir konvoy yapıp bu konvoylara renk katsak çocuklar için renkli bir görsel olmazmı?Ne dersiniz?
  8. Adrelinsıfır

Ardinalli Parkur

Ynt: Ardinalli Parkur Resimlere bakarken ayak tabanlarım ve avuç içlerim terledi,hele ikinci fotoğrafa dikkatli bakarken yani zemin sıfır noktayı bulmaya çalışırken midem tersine döndü diyebilirim.
  9. Adrelinsıfır

Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu

Ynt: Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu H.Z Meryem oğlu H.İsa'yı dünyaya getirdikten sonra yıkandığı rivayet edilen şifalı bir su havuzudur Bu günkü restore edilmiş hali fotoğraflarda görüldüğü gibidir.Ayrıca bu konuda iskenderun'a bağlı hacı Ahmetli köyünde'de aynı şekilde H.Z Meryem ana suyu diye...
  10. Adrelinsıfır

Ynt: Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu e..
  11. Adrelinsıfır

Ynt: Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu Hepsini birden yüklemeye çalışacam yeni yeni öğreniyorum.
  12. Adrelinsıfır

Ynt: Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu devam
  13. Adrelinsıfır

Ynt: Hz. Meryem Ana Şifalı Suyu Önce fotoğraflarla bir görsel,tabiki benimde dar yokuşlu patikadaki yorgunluğumda suyu taşırken baya belli olsa gerek.
  14. Adrelinsıfır

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme M-110PLUS Çok yönlü programlanabilir 27 mhz cb mobil telsiz. Buna bakmanı ve araştırmanı isterim sorduğun soruda eksikleri varsa paylaşalım.
  15. Adrelinsıfır

Hatay Damlataş Mağarası

Hatay damlataş mağarası dörtyol ilçesi sincan köyü ve yaylasının üst tarafında sincan yaylasından 3 km ileridedir.Görüntüleri burdan yükledikten sonra paylaşacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri