Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO GÜNCEL 27 MAYIS
O zaman buradan konuyu kendi çevremizede yayalım 4 hazıran akşamı 22.05 te ışık kapat eylemi yapalım bakalım merak ederler!
DAHA ÖNCE Bİ ARKDAŞIMIZIN AÇTIĞI KONUYA YAPTIĞIM YORUMLA;Her türlü fiil i eyleme gelirim geleceğim istanbul içinde olan,araçla olan konvoy yine onun benzini olacağı için araçları iterek götürmek gibi bir eylemin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Forum da olan arkdaşların sitelerinde varsa...
Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY
Her türlü fiil i eyleme gelirim geleceğim istanbul içinde olan,araçla olan konvoy yine onun benzini olacağı için araçları iterek götürmek gibi bir eylemin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Forum da olan arkdaşların sitelerinde varsa medya kuruluşu...
Merhabalar tanışma sayfası açmıştım foruma da yeni üyeyim 1974 model CJ 5 sahibiyim geçen gün şnzımanından ses gelmeye başladı 1. ve 3. v.teslerde zaten 3 ileri şanzıman kullanıyordum.Servis şanzıman yağını akıttığını şanzımanın hasar gördüğünü söylüyor..Bana 74 CJ5 şanzımanı lazım yardımcı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamün Aleyküm Ozan Karabükte ünüversite son sınıf öğrencisiyim evvelden de bi arazi motorum vardı.Şimdi bir CJ-5 alınca site ve paylaşımlarınız ilgimi çekti.Hayırlara vesile olmasını dilerim