adrenalinline kullanıcısının son içeriği

1. adrenalinline

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO GÜNCEL 27 MAYIS

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO GÜNCEL 27 MAYIS O zaman buradan konuyu kendi çevremizede yayalım 4 hazıran akşamı 22.05 te ışık kapat eylemi yapalım bakalım merak ederler!
  2. adrenalinline

Karayolları Denetleme Noktaları ve Karavanlarımız.

Ynt: Karayolları Denetleme Noktaları ve Karavanlarımız. memleket aç adamlara para lazım nereden yiyeceklerini şaşırdılar..
  3. adrenalinline

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO GÜNCEL 27 MAYIS

DAHA ÖNCE Bİ ARKDAŞIMIZIN AÇTIĞI KONUYA YAPTIĞIM YORUMLA;Her türlü fiil i eyleme gelirim geleceğim istanbul içinde olan,araçla olan konvoy yine onun benzini olacağı için araçları iterek götürmek gibi bir eylemin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Forum da olan arkdaşların sitelerinde varsa...
  4. adrenalinline

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Her türlü fiil i eyleme gelirim geleceğim istanbul içinde olan,araçla olan konvoy yine onun benzini olacağı için araçları iterek götürmek gibi bir eylemin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.Forum da olan arkdaşların sitelerinde varsa medya kuruluşu...
  5. adrenalinline

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk.
  6. adrenalinline

cj5 Şanzuman aranıyor!!

Merhabalar tanışma sayfası açmıştım foruma da yeni üyeyim 1974 model CJ 5 sahibiyim geçen gün şnzımanından ses gelmeye başladı 1. ve 3. v.teslerde zaten 3 ileri şanzıman kullanıyordum.Servis şanzıman yağını akıttığını şanzımanın hasar gördüğünü söylüyor..Bana 74 CJ5 şanzımanı lazım yardımcı...
  7. adrenalinline

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamün Aleyküm Ozan Karabükte ünüversite son sınıf öğrencisiyim evvelden de bi arazi motorum vardı.Şimdi bir CJ-5 alınca site ve paylaşımlarınız ilgimi çekti.Hayırlara vesile olmasını dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri