afacan59 kullanıcısının son içeriği

1. afacan59

1993 lada niva ile ilgili sorularım.

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. yok benzinle denemedim...
  2. afacan59

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. ben sanayiye gitmiyorum.çıraklık eğitim lisesinde motor bölümü öğretmeni bulgaristan göçmeni ercan hoca var,ona baktırdım.BOSCH WR6 KI33S lpg buji tqktım.acaba onlardan dolayımı yakıt böyle anlamadım gitti.
  3. afacan59

buda benim keçim...

Ynt: buda benim keçim... güle güle kullanın.sizin o lastiklerle aracın yakıtı ne durumda?100 km de kaç litre yakıyor?
  4. afacan59

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi yaa yine düzelmedi bu yakıt..herkes lastiklere takıyo kafayı..bu lastikler 13 lt yakan araca 20 lt yaktırırmı yaaaaa?
  5. afacan59

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. jikle var.ama sanırım bu gidişle ihtiyaç duymayacağım.ateşlemesi baya iyi.tek marşta çalışıyor.en ufak vites ileri,ortanca vites geri konumda olmalı.ufak olan aktif olduğunda torpidomda sarı ışık yanıyor,ki sanırım hepsinde böyle...yaa bu nivalar güzel...
  6. afacan59

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. bendede 93 niva var.lpg li...lpg de 100 km de 12-14 litre,brnzinde de 10-12 litre kullanıma bağlı değişebilen yakıt miktarıdır.tabi motor ayarları tam ve parçalar sorunsuz çalışıyorsa...kışın değil klima,aracın motor sıcaklığı bile yeter.dehşet...
  7. afacan59

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var hayırlısı olsun.güle hüle kullanın :) bende 28 ağustosta aldım.hastası olmak üzereyim.aracınız diri ve toplu maşallah.güle güle kullanın.kazasız belasız keyifli sürüşler...benim niva 93 model 1.6 ve bu haliyle 8.250 ye aldım.kaportacı bi arkadaştan aldı.kaporta...
  8. afacan59

lada nivam çekişi çok zayıf

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf pardon..bujilerde yazım yanlışı var...kusura bakmayın... bosch WR6 KI33S olacak...
  9. afacan59

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf evet abi :) bujileride sipariş ettim.test ettikten sonra yakıtta ve çekişte fark olurmu deneyip görücez.izlenimleri denedikten sonra paylaşırım..isterseniz internetten birde siz bakın... bosch wr6 KIEES diye araştırın.benim kafama yattı bujiler..lpg için dizayn...
  10. afacan59

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf benim nivada çok yakıyordu.580 kuruş tüpte :D bir haftadır motorunla uğraştık..lpg beyni değişti,karbüratöre çift gaz memesi açıldı.zincir gerildi ve subap ayarı yapıldı.çekiş düzeldi..kısmetse yakıtında düşmesini bekliyorum.birde bosh gnc lpg 0.7 buji...
  11. afacan59

1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.

Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya. ben dün akşam götdüm ki markadan çok ustalık önemli...aldesa marka beyin vardı bende,atiker taktı usta.ama takmadan bikaç noktaya dikkat çekti..ısıtıcı bölüm,kauçuk valfin olduğu bölümden ayrı,yani içindeki vakum kauçuğuna zarar vermiyo.ayrıca...
  12. afacan59

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi bugün bi ustaya götürdüm nivamı.yaa o kadar kötü bi lpg işçiliği görmedim.adam tek bi borudan T yapmıs 2 boruyuda kelebeklere kadar sokmuş..memeler çalışmıyo jikle iptal,benzin kesici çalışmıyo ve zengin karışım var.ayrıca ufacık bi hava girişi bırakmış kalan kısmı...
  13. afacan59

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 süper yaaa...dizayn çok hoşuma gitti yaaa
  14. afacan59

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi Yok.bu 3 uncu depo oldu.farkli yerlerden aldim.bi ayarsizlik var o zaman.birinin yazisinda okumustum,buji kablolarinin siralamasini yanlis takmislar..bendede o tarz bi sorun olabilir...çok fazla yakıyo..neyse,uygun bi zamanda baktırıcaz artık :(
  15. afacan59

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi yaa bende yeni bir niva kullanıcısı oldum.benim niva 105 kilometrede 60 lira yaktı.yani 105 kilometrede 21 litrelitre yakmış.çok değilmi bu yaa :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri