Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak
yengeç bey merhaba cadircilar kaka deyil tabikide ama bassetdigim çadırcılar artık kamp deyilde yerleşik hayata geçmiş cadırcılara 3 ay çadırda kalan cadır kurmak için agaçların köklerini koparan engel olan ufak ağaçları kesen insanlara
Ynt: Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak
reha bey yarın uludaga çikip fotoraflar çekicem cadırcıların doğaya ne kadar zarar verdiklerini göstericem cadır kurmak için ağaç köklerini kesip zemini düzlemek için beton döktuklerını belgelicem ama ne yazıklı milli park görevlileri bunları...
31 Mayıs 2013 de ankaradan geldigi idda edilen karar ile uludag milli park bölgesinde motovan çekmevan kanteyner baraka gibi araçlar ile kamp yapmak yasaklanmıştır. 3 Mayıs tarıhınde yanı bugunden ihtibaren milli park kapısından motovan çekmevan kanteyner geçişleri yasaklanmıstır. Eger derseniz...
merhaba bursadan yazıyorum adım ahmet enes IVECO DALLY 15m3 PANELVAN araçdan karavan yapmak istiyorum tum çizimlerini yapdım kafamda birçok şey canlandırdım hemen hemen 4 senedir bu araba uzerinde çizim yapıyorum yaşım 22 şimdi çizimlerimi sonlandırmak ve uretime geçmek istiyorum surekli...