AHMET EFE kullanıcısının son içeriği

1. AHMET EFE

Feroza Tampon Sinyali Mevcuttur

cam fitilleri varmıdır. Fiyat verirmisiniz
  2. AHMET EFE

Feroza Tampon Sinyali Mevcuttur

fan termiği varmıdır.
  3. AHMET EFE

Feroza Hakkında Görüşleriniz

Sayın Salih Dalcı selamlar, ulaşamadığım malzeme yok demişsiniz. 1.6 Enjektörlü motor için 0,25 veya 0,50 piston,segman nereden bulabilirim, yardımcı olur musunuz.
  4. AHMET EFE

Defender Pİkap Ariyorum....

Bir arkadaşımda defender ambulans var. Çekme belgeli. İşinize yarar ise aracı olabilirim. Tel: 0532 3867419
  5. AHMET EFE

Eskişehir'de Ufak Bir Tur

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur Aracın resimlerini daha önceden koymayı denedik ama beceremedik.Şu anda satmak üzereyim.Sahibinden.com 36800 Km`de 1993 kupalı 1986 model F-350 Pick-Up İlan No: #16580343 den görülebilir.
  6. AHMET EFE

1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. Öncelikle geçmiş olsun. Başınıza gelenler gercekten üzücü bir durum ama yılmadan yorulmadan inatla uğraşmanız takdire değer. Sizin aracın üzeririnde görünen tentesi orjinal midir.Bu araçlar genellikle hardtop'lu olarak piyasadadır. Resimde...
  7. AHMET EFE

Eskişehir'de Ufak Bir Tur

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur Gözü pek arkadaşım, Arazi gezisinde tek başına risk almak her hangi bir problemde işkenceye dönüşebilir.Arazi'ye çıkarken yanında başka araç yoksa mutlaka senin aracında en az iki arkadaşın ( Özellikle gezeceğin bölgeyi iyi bilen ve zor durumda elini taşın altına...
  8. AHMET EFE

Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu (ve Çevresi) Off-Road ve Doğa Severler Buluşması Aracın muayene işlemini bitirebilirsem bende katılmak isterim. Selamlar Rıdvan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri