Ahmet Kırtağ kullanıcısının son içeriği

1. A

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Önce Ortiz Karavanı ziyaret ettim, extralarla fiat 114 bine çıkınca vaz
  2. A

NK karavanın 2.el satışlarına bakıyorum 2020 model birkaç aylık karavanlar satılık.????
  3. A

NK karavan hakkında bilgisi olan varmı, paylaşırsanız memnun olurum.
  4. A

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Hocam buz deyince rakı mı gelıyor aklınıza. Ben buzu severim, limonataya buz koymadan içmem. Rakıya gelince hayatta olmaz. Ben rakıya buz koymam. Zevkle takip ediyoruz, iyi tatiller, mutluluklar.
  5. A

Tatilinizin güzel geçtiğine sevindik. Yanlız sizden bol bol fotolarla harmanlanmış bir tatil beklerdik. Zevkle takip ediyoruz.
  6. A

Ankara Güdül Sorgun Göleti

Üzülerek yazıyorum, Türkiyede wc ler temizlemdi anlık bir olay, yapıldığı an sadece temiz, ondan sonra tufan. Çöp kutusu olan yerlede çöp kutuları bomboş ama çevre mok götürüyor. Elhamdürillah temizlik imandan gelir.
  7. A

Yenı okulunuz hayırlı olsun,
  8. A

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Soğuk günlerde içimiz ısındı, teşekkürler.
  9. A

İzmir - Safranbolu - Batı Karadeniz Gezimiz

Bu on günlük tatilin fotolarını da görmek isrerdik. A llah tekrarını nasip etsin.
  10. A

Marmaris Selimiye De Zabıta Sorunu

Bugün Marmarıs Belediyesi zabıta amirliğine uğradım yukarıdaki konuyu aktardım. Böyle bir kararın olduğuğunu ve karavanlar için ayrılan kampıng dışında park ve kampın yasak olduğunu söylediler. Ordaki zabıtaların insiyatifine kalmışsınız. İyi tatiller.
  11. A

Marmaris Selimiye De Zabıta Sorunu

Encümen kararı varsa göstersınler. Ben yarın Marmarıs Beklediyesine gidp sorucam. Yarın yazarım.
  12. A

Gökova-Akbük Azmakbaşı camping

Ynt: Gökova-akbük Azmakbaşı Camping Mutlaka gidin
  13. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ercüment bey. Ortakoy de hele Çırağan caddesinde karavan parkı olduğunu yıllarca oraları bilen olarak duymadım görmedim. İsim olarak belki işyeri olarak vardır. ( GARAJ adında giyim mağazası gibi) . Kısaca tam emin olmadan o trafiğe girmeyin. İyi yoculuklar, iyi tatiller.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri