Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam buz deyince rakı mı gelıyor aklınıza. Ben buzu severim, limonataya buz koymadan içmem. Rakıya gelince hayatta olmaz. Ben rakıya buz koymam. Zevkle takip ediyoruz, iyi tatiller, mutluluklar.
Üzülerek yazıyorum, Türkiyede wc ler temizlemdi anlık bir olay, yapıldığı an sadece temiz, ondan sonra tufan. Çöp kutusu olan yerlede çöp kutuları bomboş ama çevre mok götürüyor. Elhamdürillah temizlik imandan gelir.
Bugün Marmarıs Belediyesi zabıta amirliğine uğradım yukarıdaki konuyu aktardım. Böyle bir kararın olduğuğunu ve karavanlar için ayrılan kampıng dışında park ve kampın yasak olduğunu söylediler. Ordaki zabıtaların insiyatifine kalmışsınız. İyi tatiller.
Ynt: Kim Nerede?
Ercüment bey. Ortakoy de hele Çırağan caddesinde karavan parkı olduğunu yıllarca oraları bilen olarak duymadım görmedim. İsim olarak belki işyeri olarak vardır. ( GARAJ adında giyim mağazası gibi) . Kısaca tam emin olmadan o trafiğe girmeyin. İyi yoculuklar, iyi tatiller.