Ahmet S. Özenir kullanıcısının son içeriği

1. A

Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi.

Ynt: Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi. Çok teşekkürler Positive Man, güzel bir geziydi. Bu foruma girerken paylaşımın çok olacağını düşünmüştüm ama ilk defa sen bir yorum yaptın. Dolayısıyla yaptığım gezi çok ama ilgi yok... :-\ Sizin gezileriniz ne durumda?
  2. A

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III)

Ynt: Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III) Merhaba Enes Bey, çok güzel bir organizasyon olduğu belli. Kutlarım düzenleyici ve katılımcıları. Coğrafya zaten muhteşem, geriye bir tek ara sıra pedala basmak kalmıştır sanırım. Dördüncüsü ne zaman düzenlenecek, bilginiz var mı?
  3. A

1850 km. Kuzey Sahili Turu...

Ynt: 1850 km. Kuzey Sahili Turu... Merhaba Arkadaşım, öncelikle kutlarım seni turun için. Neden "kesinlikle hayır"? Raporunu geciktirmeden gönderirsen memnun olurum, zira Karadeniz bölgesini de kapsayan bir tur projesi hazırlıği yapıyorum, yararlanabilirim tecrübelerinden. Şimdiden teşekkürler.
  4. A

Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi.

Merhaba Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. (Zira hiçbiriniz hoşgeldin dememişti ama...) Bugün yaptığım geziden kısaca bahsedeyim. Mersin'den 31,5 km. mesafedeki 1000 mt. rakımlı çok büyük bir yayladır Gözne. Yaz aylarında nüfusu 50.000'e ulaşır. Son 22 km.'si sürekli tırmanıştır, kimi yerlerinde...
  5. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, bisikletle iki saatte 0'dan 900 mt. yüksekliğe çıkabileceğiniz Mersin'den katıldım aranıza. Bisiklet sevdalısıyım ve de iyi gezerim. Dağ bayır farketmez fakat zamanla hiç işim olmaz. Yeni emekli oldum, artık daha çok fırsatım olacak gezmeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri