Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı.
arkadaşlar bu konu hakkında bi şey duymuştum bi yerde avukatın birisinin arabasını ceviriyolar ve film olduğu için ceza kesiyolar görüşü engelliyomuş avukat mahkemeye felan gitmiş kazanmış mahkemeyi.
film yasak değil artıkldiye biliyorum.
Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir?
hocam.
çok sağolun verdiğiniz bilgilerden dolayı inş nasib olursa bi tane aldırmayı düşünüyorum babama kısmetimizde varsa bineriz ama görüntüsü olsun yakıtı olsun( en önemlisi bu zaten babam sağolsun araba kapıda durmaz ) hoşuma giden bi araba işte bu arabanın tek...
Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir?
şimdii.
sayın olguncandan hocam
sizin bu araba ile ilgili görüşlerinizi denemelerinizi felan en son şu an a kadar karlı bi yolda giderken o yazınıza kadar okudum devam edeceğim anlaşılan araçtan memnunsunuz sizin aracınızın özellikleri nedir ? ( dizel / benzin )...
s.a arkadaşlar öncelikle ben yeni katıldım aranıza biraz incelemeler felan yaptım araçla ilgili de bazı sorularım olacak
4*4 tüm tekerler çekiyo ama 4*2 de sistem nasıldır acaba?
bazı arkadaşlar arabada eps olsa iyi olur demiş amacı nedir eps nin?
2-3 arkadaşımız da arabasının içinin su...
Ynt: dacia duster yol tutuş ve çekiş sistemi
arkadaş sen zaten 1. video da ki yola bu hız la girersen zaten senin ya canına kastın var yada şöför değilsin bence