Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Bir elimde kamera, bir elimde direksiyon bu kadar oldu kusura bakmayın..:) arada bayrak bile salladım.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Herkese selam, güzel bir organizasyon olmuş. Bende katılmayı çok isterdim ancak çalışıyorum. Kısmetse seneye katılırım. Benim içinde bayrak sallayın. (en büyüğünden)
Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)
Malesef çektiğimiz 108 sualtı pozundan sadece 2-3 tanesi düzgün çıktı. Stüdyonun dediğine göre makina filmi iyi saramamış. Özellikle orfozun çıkmamasına çok üzüldüm. Sağlık olsun seneye daha iyi ekipmanla tekrar deneriz. Herşey çok...
selamlar,
Güzel, eğlenceli ve yorucu bir gezi oldu. Hala kandime gelemedim. :) Hava durumu, sivrisinekler, wc ve çevre temizliği bölgenin olumsuz yanlarıydı. buna rağmen vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Kamp ateşi etrafında...
Tekrar merhaba. Benim işyerim Çamlıca da ve mesaim 18:30 da bitiyor. Yolda Tarığı da alcağım için 21:00 deb önce buluşma yerine gelemeyiz. Size ya yolda yetişiriz yada kömür limanında buluşuruz. Grubu tanıyabileceğimiz araç plaka, model...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
İstanbul'dayım. Telekom sektöründe özel bir şirkette çalışıyorum. Amatör fotoğrafçılık ve dalgıçlık hobilerim. Gezmeyide iyi severim :D
Herkese selamlar,
Bu organizasyona bende katılmak isterim. Ben Saroz'da hiç dalmadım bu sebeble o bölgeyi ve organizasyon ortamını bilmiyorum. Dalışları kimler ayarlayacak ve dalış defterlerimizi imzalayacak? Burada malzemesiz...
Merhaba arkadaşlar, sualtı sporları ile ilgili çekilmiş sinema filmlari arıyorum. aağıda bulabildiğim filmlerin adları var. Bunların dışında aklınıza gelen fimleri paylaşmanızı rica ederim.
The Big Blue (1988)
The Deep (1977)
Easy Come, Easy Go (1967)
Thunderball (1965)
The Man from...