ahmeterkin kullanıcısının son içeriği

1. ahmeterkin

Google Earthla harita basma

Ynt: Google Earthla Harita Basma arkadaşlar merhaba. bu konu hayli eski ama ben bir şey ararken denk geldim. yukarıdaki yazıda geçen bir ibare için bir bilgi paylaşmak istedim. ben maden mühendisyim ve işim gereği 1/25000 ölçekli haritalar ile yeri geldiğinde çalışıyoruz. 1/25000 ölçekli...
  2. ahmeterkin

Ateş

Ynt: Ateş parafine batırman lazım.
  3. ahmeterkin

Dumansız Ateş Yakmak

Ynt: Dumansız Ateş Yakmak arkadaşlar zaman ayırıp bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. hepsini tek tek deneyeceğim. sağolun :)
  4. ahmeterkin

Dumansız Ateş Yakmak

Ynt: Dumansız Ateş Yakmak teşekkürler, bunları bi deneyeceğim. bahsettiğim ateş ise normal bir kamp ateşi ama büyük bişey değil. yemeğimi ısıtıp yemek için küçük çaplı ama duman ile yeri belli etmeyecek şekilde olmasını istiyorum.
  5. ahmeterkin

Dumansız Ateş Yakmak

arkadaşlar daha evvel j-konu geçtimi bilemiyorum ama (yada ben bulamadım) dumansız ateş yakma konusunda bilgisi olan varmı acaba?
  6. ahmeterkin

Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit yorumlarınız için teşekkür ederim. :)
  7. ahmeterkin

Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit

merhaba, aşağıdaki linkteki ürünü kullanan varmı acaba? bu konudaki yorumlarınızı rica ediyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri