Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Honda HR-V
herkese merhaba 3 yıl önce 4x4 bir araç alma arayışına girdiğimde hr-v ye aşık olmuştum ama arkadaşlar caydırdı ve 2004 model 5k bir suzuki grand vitara aldım. av merakımda olduğu için arazi performansına diyecek bir şeyim yok. ama asfalt ve yağmurlu buzlu yollarda tehlikeli ve...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
1981 doğumluyum veteriner hekimim av merakımdan dolayı aldığım 2004 Suzuki Grand vitaram var. şu an standart ama ilerde bende aranıza katılmak niyetindeyim.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
merhaba bende siteye üye olalı epey oldu ama kendimi tanıtmamıştım. Avcılık merakımdan dolayı aldığım 2004 Suzuki grand vitaram var ve siteyi inceledikçe insana offroad virusu bulaşmayacak gibi değil. şimdilik sadece at lastik aldım ama ilerde becce kit, kilit...
merhabalar geçen hafta 2004 model 32.000 de bir suzuki aldım.(şükürler olsun) aldığım kişi 30.000binde bakım yapıldığını söyledi. ama aracı eşi kullanıyormuş aracın içi dışı temiz ama ne kadar dikkatli kullandı bilmiyorum. mesela lastik havalarının hepsi birbirinden farklıydı. motor yağ çubuğuna...
merhabalar aylardır forumları inceliyorum ve sanırım en uygun araç suzuki grand vitara 5k olacak mevcut aracım olan 2009 citroen berlingoyu satıp temiz bir suzuki almak istiyorum bildiğiniz bir araç varsa 100.000 km nin altında takas olursa dahada sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.saygılar
Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003
merhaba bende çok uzun zamandır lada nivayı arştırıyorum ilk alma maksadım avda kullanmk içindi ama işin içine girdikçe offroad'a merak salmaya başladım merak ettiğim aracı bu hale getirene kadar ortalama masrafnız ne oldu acaba nasip olursa yaz sonu gibi bende...