akademic kullanıcısının son içeriği

1. akademic

GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING)

Ynt: GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING) Azalmış hali buysa cidden çok azmanlar ... biz izmir ekibi olarak 4-5 aile toplanıp gelme niyetindeyiz. kamp yeri için iritibata geçebiliriz sizinle.
  2. akademic

GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING)

Ynt: GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING) 2000 senesinde gitmiştim ozaman daha az kişi ve bir tesisi vardı. Bodrum mazı koyda bir gece kalıp Akbük'ün son hali nasıl oldu diye merak ederek vede endişeyle gittim çünkü 10 yıl da Türkiye 'de güzel dediğim her yer kötü bir değişime uğramıştı ama Akbük...
  3. akademic

2000-2005 Suzuki vitara ile takas

Ofroad tutkumu yıllardır iki araçla yaşıyordum uzunca bir süredir sadece ilandaki binek arabam var ve hem şehirde hemde offroad da kullanabileceğim 2000-2005 arası manuel suzuki vitara ile takas etmek istiyorum... konuyla ilgilenen arkadaşlar ilandaki telefon numarasından bana...
  4. akademic

Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım Şu an 99 niva kullanıyorum tek nokta enjeksiyonlu lpg taktırdım iş icabı 2800 metreyekadar çıktığım oldu tek sorun yaşamadım.... offroad zevkini küçük paralara tattıran bir aracın olması bizler için büyük şans... parçası işçiliği ucuz... bir çok arazi...
  5. akademic

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

29 mayıs cumartesi hareket edecek arkadaşlar ben saat 5.30 da EGS park Bornova öünden hareket edeceğimm...varsa katılmak isteyen tel: 05325167356 (Ademi)
  6. akademic

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

offroad moffroad güzelde canım doğaya verdiğimiz bu zararları nasıl ödeyeceğiz hep berbaer göreceğiz....
  7. akademic

" WosWos Aranıyor "

Ynt: " WosWos Aranıyor " arkadaştaki araç nadir bulunan özel bir otomatik vitese sahip vosvosta şaıılacakbişey ama cidden görmek gerek araç izmirde... telefonu özelden atıyorum
  8. akademic

Kara Dev - Recue Team Toyota

Ynt: Kara Dev - Recue Team Toyota çok güzel olmuş işlerim yolunda olsaydı kesin alırdımm... aracın dışına içine özen gösterilmiş motorda varmı iyileştirmeler..
  9. akademic

" WosWos Aranıyor "

Ynt: " WosWos Aranıyor " Arkadaşımızda orginal otomatik vitesli sarı renkli çok tatlı bir woswos var görülmeye değer dilerseniz özelden telefonunu veririm.
  10. akademic

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Mayıs 2010)

Ynt: Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Mayıs 2010) murat açık öğretim sınavları o haftamı ben artık feda edecem paracıkları...
  11. akademic

Satılık 92 Model 110 Defender ( Ambulans Kasa ) Karavan

Ynt: Satılık 92 Model 110 Defender ( Ambulans Kasa ) Karavan Büyük ihtimalle güncel
  12. akademic

Satılık Lada Niva

Ynt: Satılık Lada Niva hayırmı ufuk kardeş seninde aklını çeldimi serkanla ahmett :) hayırlı satışlar araç muhteşem alana şimdidenhayırlı olsun
  13. akademic

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) süper bir gezi olmuş... görsel paylaşımlar için teşekkürler...
  14. akademic

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Serkan (pandipieri) daha önce bahsetmişti çok güzel bir yer diye gelip gelemeyeceğim kesin değil yalancıdüşmemek için son gün yazacağım katılımımı...
  15. akademic

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Kaner bey zaten servis sahibi her ne kadar fiyat versede bizlerin onu iki ile çarpması lazım gelir diye düşünüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri