Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING)
Azalmış hali buysa cidden çok azmanlar ... biz izmir ekibi olarak 4-5 aile toplanıp gelme niyetindeyiz. kamp yeri için iritibata geçebiliriz sizinle.
Ynt: GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING)
2000 senesinde gitmiştim ozaman daha az kişi ve bir tesisi vardı. Bodrum mazı koyda bir gece kalıp Akbük'ün son hali nasıl oldu diye merak ederek vede endişeyle gittim çünkü 10 yıl da Türkiye 'de güzel dediğim her yer kötü bir değişime uğramıştı ama Akbük...
Ofroad tutkumu yıllardır iki araçla yaşıyordum uzunca bir süredir sadece ilandaki binek arabam var ve hem şehirde hemde offroad da kullanabileceğim 2000-2005 arası manuel suzuki vitara ile takas etmek istiyorum... konuyla ilgilenen arkadaşlar ilandaki telefon numarasından bana...
Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım
Şu an 99 niva kullanıyorum tek nokta enjeksiyonlu lpg taktırdım iş icabı 2800 metreyekadar çıktığım oldu tek sorun yaşamadım.... offroad zevkini küçük paralara tattıran bir aracın olması bizler için büyük şans... parçası işçiliği ucuz... bir çok arazi...
29 mayıs cumartesi hareket edecek arkadaşlar ben saat 5.30 da EGS park Bornova öünden hareket edeceğimm...varsa katılmak isteyen
tel: 05325167356 (Ademi)
Ynt: " WosWos Aranıyor "
arkadaştaki araç nadir bulunan özel bir otomatik vitese sahip vosvosta şaıılacakbişey ama cidden görmek gerek araç izmirde... telefonu özelden atıyorum
Ynt: Kara Dev - Recue Team Toyota
çok güzel olmuş işlerim yolunda olsaydı kesin alırdımm... aracın dışına içine özen gösterilmiş motorda varmı iyileştirmeler..
Ynt: " WosWos Aranıyor "
Arkadaşımızda orginal otomatik vitesli sarı renkli çok tatlı bir woswos var görülmeye değer dilerseniz özelden telefonunu veririm.
Ynt: Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Mayıs 2010)
murat açık öğretim sınavları o haftamı ben artık feda edecem paracıkları...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)
Serkan (pandipieri) daha önce bahsetmişti çok güzel bir yer diye gelip gelemeyeceğim kesin değil yalancıdüşmemek için son gün yazacağım katılımımı...
Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon
Kaner bey zaten servis sahibi her ne kadar fiyat versede bizlerin onu iki ile çarpması lazım gelir diye düşünüyorum