akdenizli31 kullanıcısının son içeriği

1. akdenizli31

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni arkadaşlar hoş geldinizz ;D
  2. akdenizli31

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) Değerli dostlar ben hatay motosiklet sporları kulübü üyesiyim, katılan,emek veren,izleyen,yorum yapan bütün herkeze teşekkürlerimi sunuyorum.Sizlerin de sayesinde çok güzel bir organizasyon oldu...
  3. akdenizli31

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sıcak mesajlarınız ile hoş geldin diyen arkadaşlara da teşekkür ederim...
  4. akdenizli31

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Aydan hnm. gerçekten çok güzeldi..Benden de katılan hazırlayan izleyen emeği geçen bütün arkadaşlarıma ,dostlarıma teşekkürler ... Elbette daha güzel etkinliklerde görüşebilmek dileği ile..
  5. akdenizli31

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Doğrusu Kross ve off-road etkinliği olarak ilk defa bulundum, Ben motosiklet tutkunu olduğumdan genelde motosiklet buluşmalarında bulunurdum, otomobil merakımda vardı ama canlı olarak off-road yarışını izlemek çook heyecan vericiydi.Halen yüzümde pazar...
  6. akdenizli31

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Vedat Akyürek,İskenderun'da ikamet ediyorum.Hatay Motosiklet Kulübü yönetim kurulu üyesiyim, Pazar günkü Reyhanlı etkinliğinde beraberdik. Sizlerinde ellerinize sağlık, çok güzel bir etkinlik oldu, daha bir çok etkinlikte beraber olabilmek umudu ile..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR