AKMühendis kullanıcısının son içeriği

1. AKMühendis

Karavanını Kendi Emeğinle Kendin Üretip Kullanmaya Dair Çeşitli Dinamikler...

Yücel Bey merhaba.. Milletini seven, Milliyetçi bir insanım , fakat bu benim , içimizdeki hırsız - arsız - yüzsüzlerin varlığını inkar etmem sonucunu doğurmuyor. Maalesef, bir birine bakarak, bak o yapmış yahu sen de zam yapsana, ben de yapıyorum zaten muhabbetleri ile piyasayı yükselten PİSLİK...
  2. AKMühendis

Farklı Cinsel Tercih, Kampçılık Hayatında Bir Suç Mu?

Allah şifa versin Yücel Bey..Aşırı açık sözlü olmayın. Etrafta pislik insan çok fazla.. Yaşamınızda sağlık ve huzurlar diliyorum.
  3. AKMühendis

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

FORDların genel (Basit) sıkıntılarından biri bu galiba.. Aynı arıza benim de başıma gelmişti. İzmir'de bizim Bornova 4. Sanayi Sitesinde tavsiye üzerine bir ustaya gittim. Çok da zor olamayan bir onarım olduğunu zannediyorum, ama usta para koparmak için, "Abi arabayı bırak, uğraşmam lazım"...
  4. AKMühendis

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Üzüntüyle yazıyorum ki...Bİr çok Türk esnafının , sanayicisinin TERBİYESİZLİĞİ bu.. Malı satıncaya kadar kırk takla atılır, harika yalanlar sıralanır, satıştan sonra, " KULLANIM HATASI" yalanı ile sıyrılmaya çalışılır.. Yıllar önce bir Alman arkadaşımın, çok ince bir iğnelemesini yazayım...
  5. AKMühendis

Bence doğru bir karar vermişsiniz.. Zevkli bol gezmeler ve bol bol fotoğraflar bekliyoruz. Ben de gezmeyi çok seviyorum ama, hem yaş biraz geçti (76) hem de eşimin tansiyon sorunu dolayısıyla pek uzaklara gidemiyorum.. Gezmek, yeni ve farklı yerler görmek çok güzel !
  6. AKMühendis

Teşekkür ederim. Siz de sağlıkla varlıkla huzurla kullanın aracınızı..
  7. AKMühendis

FORD iyidir.. Ben de 2012 Ford Kuga kullanıyorum. 2.0 Diesel 4x4 Çok şükür çok memnunum..
  8. AKMühendis

Her hareketini buraya yazmasan Sn. Yugün ... ! Hayatındaki en önemli husus, burada yazmak galiba.. Belli kendinden bahsetmeyi çok seviyorsun ama.. Lütfen !!!
  9. AKMühendis

Ilandaki Tata Pick Up Için Fikrinize Ihtiyacım Var

Maalesef yıllar önce, ev nakli sırasında, sakladığım bütün gazetelerim kayboldu. Hatırladıkça hala büyük üzüntü duyarım. Bu gazeteler içinde, tanımakla gururlandığım büyük aydın Attila İLHAN ile ilgili anılarım da vardı. 1970 li yıllardı, Üstad isim koymadan Demokrat İzmir gazetesinin...
  10. AKMühendis

Ilandaki Tata Pick Up Için Fikrinize Ihtiyacım Var

Çok ilginç, harika bir karikatüristti. Genç yıllarımda yarı profesyonel olarak epey çok karikatür çizmiş bir insan olarak . Sayarı çok beğenirdim. Halen çiziyor mu acaba, şimdi internetten aratacağım. Selamlar.
  11. AKMühendis

Yıldız Fotoğrafları Çekmek Için Işık Kirliliği En Az Bölgeler Nerelerdir?

Merhaba.. Bilgilendirmeler güzel, teşekkür ederiz, fakat sonuçlardan nemalanmak , yani farklı bölgelerden de olsa, çekilmiş güzel (Gökyüzü) fotoğrafları bekliyoruz. Selamlar.
  12. AKMühendis

O1 Belgeli, 750 Kg Altı Çekme Karavanın Şasi Ve Metal Karkas Ağırlığı Ne Kadardır?

Cevaptaki şu lakaytlığa daha açık söyleyişle TERBİYESİZLİĞE bakın !!! Üretici... 750 Kg. diye karavan üretiyor .. Ve boynuzu gizli yaratık, ürettiği karavanın kantara çıkarmamış. Biraz kaba olacak ama; YUH OLSUN bu tip üreticilere !!!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,997
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri