Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size belki de inanamayacağınız bir ACI GERÇEĞİ anlatayım..
Türkiye' de bu tip dolandırıcılık cezaya tabi değil..
Hukuk olaya şöyle bakıyor.
Bu bir ticari olay.
Adam(Yani çarpan) bir ticari unvana sahip mi?
EVET.
Ticarethanesinin bir adresi var mı? (İsterse gecekondu olsun, farketmez. Yeretki...
Ben de mocamplardan nefret eden bir insan olarak
bu tip park yerlerini tercih ettim hep..
Mokamplarda hangi dingilin yanınız da olacağını bilemezsiniz..
İçki içen mi, son ses arabesk dinleyen mi..
Müstakil parklarda bu tip sorun hiç olmaz..
Çok bilgilendirici açıklamalar yapmışsınız, teşekkürler.
13" jant ne yükseklik olarak ne yük katsayısı olarak karavan kullanımına uygun değil.
Normal ölçü 14" dir.
Karavan genelinde başarılı görünüyor, yalnız sitesindeki fiyat biraz abartılı geldi bana.
Benim esas anlayamadığım nokta, sayın Savcılarımız bu konularda nasıl sessiz kalabiliyor.. Savcı kamunun avukatıdır, bu ahlaksızları cezalandırmalıdır.. Şikayete gerek kalmadan resen davaya müdahil olmalılar..!!!
Sedat Bey merhaba ve bilgi için teşekkürler..
Biz İzmirliler için oldukça biçimsiz bir zaman seçilmiş fuar için.
Ocak ayı zannederim İstanbul'da yağmur-çamur,
kış-kıyametin olduğu zaman ve biz
bu tip havalarda
araç sürmeyi pek sevmeyiz, bilmeyiz.
Ben şahsen böyleyim.
Keşke bahar zamanı...
Vergi konusunda hiç bir resmi kurumla uğraşılmaz..!
Nasrettin Hocanın dediğine kulak verin : Onu bunu geçin, bana damdan düşmüş birini getirin, onu dinleyeyim !! :smiley:
Mehaba. Ben de 02 belgeli bir karavan düşünüyorum.
Karavanınızın marka ve modeli nedir,
bir de karavandan memnun musunuz, herhangi bir ihtiyaçta Firma ilgileniyor mu?
Teşekkürler.
Ne güzel gezmişsiniz, içinize sinsin.. Ben de gezmeyi çok seviyorum, çekme karavanımla yıllar önce epey yerler gezdim Anadolumuzda.. Ama artık yaş 76 oldu, uzun geziler yapamam.. Ancak gidiş gelişi 500 Km yi geçmeyen yerlere gidebiliyorum. Geçen aylarda güzel şehrimiz yeşil Bursamıza...
Yücel Bey merhaba..
Milletini seven, Milliyetçi bir insanım , fakat bu
benim , içimizdeki hırsız - arsız - yüzsüzlerin varlığını inkar etmem sonucunu doğurmuyor.
Maalesef, bir birine bakarak, bak o yapmış yahu sen de zam yapsana, ben de yapıyorum zaten
muhabbetleri ile piyasayı yükselten PİSLİK...