akrep74 kullanıcısının son içeriği

1. A

97 Model 5.2 Sorunları

Ynt: 97 Model 5.2 Sorunları tamam geçtiğinde mutlaka beklerim bende sırf tanışmak için geleceğim yanına.Sana msn adresimi vereyim eklersen sevinrim. yucelentolga@hotmail.com
  2. A

97 Model 5.2 Sorunları

Ynt: 97 Model 5.2 Sorunları çok saolun teşekkür ederim özellikle ergun abi size çok teşekkür ediyorum.Aslında sizinle tanışmayı ve tanışma esnasında size aracımı göstermeyi çok isterim.Sizin bu konudaki deneyim ve bilgi birikiminiz oldukça fazla sizin yönlendirmelerinizle sanayide işlem...
  3. A

97 Model 5.2 Sorunları

Ynt: 97 Model 5.2 Sorunları cruise kontrol konusunda denemediğim yol kalmadı bence dediğiniz doğru olabilir servosu bozulmuş olabilir.Arkadan gelen ses konusunda amortisör olamaz daha yeni değiştirdim
  4. A

97 Model 5.2 Sorunları

Ynt: 97 Model 5.2 Sorunları inşallah ergün abimiz bir yorum yapar
  5. A

97 Model 5.2 Sorunları

Merhaba arkadaşlar Takribi iki aydır aracımı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve çok ta memnunum.Almadan önce bana yapılan olumsuz yorum yapan çevremdeki arkadaşlar da gerçekten şimdilerde yorumları için pişmanlık duyuyorlar.Bu aralar araçta bir iki sorun tespit etmeye başladım. 1. sorun...
  6. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim herkeze bu sıcak karşılama için hoşbulduk.. Ben iki hafta önce Grand cherokee 5.2 limited 97 model bir jeep aldım.Aslında uzun zamandır arıyordum fakat istediğim temizlikte bir aracı bir türlü bulamıyordum.Ve nihayet ter temiz ağız...
  7. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba adım tolga yaşım 35 istanbulda oturuyorum 5.2 cherokee kullanıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri