Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU.
1-Avrupa schegen ülkelerine giden arkadaşlarımız uluslararası ehliyet çok pahalı.300 tl gibi bir ücreti var.Bu forumda sorduğum kadarıyla yollarda sordukları yokmuş.Gıcığın birine denk gelirsem arabayı bağlar mı? cezası var mıdır?çünkü çok korkuyorum.Turing...
ERMENİSTAN GEZİ NOTLARIM
29 EKİM 2011 tarihinde Türkgözü-Vale sınır kapısından giriş yaptım Gürcistan üzeri gittim. Dolarları daha önceden ayalarmıştım.Gürcistan’da Türk parasıda bozdurabiliyorsunuz ama dolar götürdüğünüzde 4-5 lira daha kazançlısınız.Daha önce Gürcistan ülkesine en az 8 kez...
Ynt: Arabayla Bulgaristan-Yunanistan için araba için gerekli evrakları söyler misiniz
çok tşk ederim.bir çok kişi uluslararası ehliyete bakılmadığını istenmediğini söylüyor.
-kısacası yeşil sigorta gerekiyor sadece.
son soru?kaskoyu turkiye turing den mi alacağız?
saygılar
BULGARİSTAN YA DA YUNANİSTAN GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM 2 GÜNLÜK.
BU 2 ÜLKELERDEN BİRİNE GEZMEK AMAÇLI GİTMEK İSTİYORUM.YOL PARALARI BENDEN OLACAK.KENDİ ÖZEL ARABAMLA GİDECEĞİM.VİZE,OTEL,YEMEK MASRAFLARINI KENDİ KARŞILAYACAK ARKADAŞLARIMIZ OLURSA GEZMEK GÖRMEK AMAÇLI DÜŞÜNENLER BANA...
Arabayla Bulgaristan-Yunanistan için araba için gerekli evrakları söyler misiniz?vize dışında yani
sadece yeşil zorunlu sigorta yeterli mi?bir de uluslararası ehliyette lazım mı?uluslararası ehliyet çok pahalı da.1-2 gün kalıp döneceğim.
hangi evraklar gerekli söyler misiniz?
Ynt: Gürcistan hakkında sorular.
abhazya ve oradan adıgey cumhuriyeti sochi kenti var orada güvenlik sıkıntısı mevcut mu?
adigey rusya fedarasyonunun olduğu için vize var mı?rusya ile vize kalkmıştı ya ?sochi rusya nın mıydı adıgey cumhuriyetinin miydi?
ASYA VE AVRUPA'DA KESİNLİKLE GÜVENLİK SORUNU OLAN BÖLGELERİ SÖYLER MİSİNİZ?
1-Arabayla gideceğimiz kesinlikle polis ve halk tarafından soyulacağımız kesinlikle gitmememiz gereken ülkeleri söyler misiniz?
2-Bulgaristan ve gürcistan'ı kötü söylüyorlar?gürcistan da bir güvenlik sıkıntısı kesinlikle...
Ynt: Gürcistan hakkında sorular.
çok tşk ederim.
abazyanın da acara gibi serbest girilen bir özerk olduğunu düşünmüştüm.sanırım osetya ve abazya için vize alınması gerekiyor.sanırım kağıtları gönderdikten sonra yanıt geldiği zaman kağıtlarla birlikte Sohum'daki abazya başkonsolosluğuna gidip...
Gürcistan hakkında sorular.
1-Gürcistan da güvenlik sorunu var diyorlar ama kesinlikle dağda bile kaldım güvenlik sıkıntısı yaşamadım.güvenlik sıkıntısı olmayan bir yerde neden güvenlik sıkıntısı var diyorlar?hep kötü anlattılar bize.rus bölgesi nasıldır?
2-gürcistan güneyosetya veya abazya...