akyelmustafa kullanıcısının son içeriği

1. akyelmustafa

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Daha iyi bir çözüm üretemeyen beyinler sadece kötüler. olay zevk ve analiz meselesi, Sen bana daha ucuza, işletim maliyeti daha az, daha güvenilir daha güçlü, arazide defender'dan daha kabiliyetli, herkesin dönüp bir baktığı ( tasarım olarak üstüne...
  2. akyelmustafa

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi karaköyde kutupayısı var outdoor ürünler bulabileceğiniz bir yer. güncel bey size yardımcı olacaktır.
  3. akyelmustafa

Temiz Vitara Aranıyor...2000-2001 Model

Ynt: Temiz Vitara Aranıyor...2000-2001 Model 5 kapı 1.6 jlx güzel tercih, tek araç ise mutlaka otomatik. umarım uygun bir araç bulursunuz.
  4. akyelmustafa

Parca ve Offroad bilgi

Ynt: Parca ve Offroad bilgi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cherokee-4-0-88-kare-kasa-cok-temiz-orjinal-gazli-96373174/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-benzeri-yok-cherokee-kare-kasa-arazi-canavari-lpg-98160722/detay Derya...
  5. akyelmustafa

Parca ve Offroad bilgi

Ynt: Parca ve Offroad bilgi Arac hala satmamis demekki benim nasibimmis :) bazi nedenlerden dolayi arac alimini ertelemistim simdi gene patlak verdi suzuki ilanlarina bakinirken birde gorim offroad yapmis kardeslerin araclarini cherokee 4.0 ile takas dusunduklerini gordum araci inceledim 4.0...
  6. akyelmustafa

Parca ve Offroad bilgi

Ynt: Parca ve Offroad bilgi Otomatik konusunda cekinceleriniz neler? Bugun l200 pajero yada land cruiser gibi araclarda manuel secenek bulmak bile zor ben otomatik secenegi varken otomatik alma taraftariyim ( sol dizde meniskus var ) ama vitara otomatik araziye gitmez diyorsaniz bilgilerinizi...
  7. akyelmustafa

Parca ve Offroad bilgi

Merhaba, Aklimda hep 1987 defender vardi 110 fakat bacanak arabanin konforu hakkinda hic iyi yorumlar yapmadi bende biraz konforlu bir arac arastirirken karsima ilandaki arac cikti araci taniyan var mi ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri