alara kullanıcısının son içeriği

1. A

İnsanlar Ne Duymak İster?

İNSANLAR NE DUYMAK İSTER? Padişah bir gece düşünde tüm dişlerinin döküldüğünü, yemek bile yiyemez hale geldiğini görür. Sıkıntı içinde uyanır. Vezirini çağırıp, sarayın rüya tabircisinin (yorumcusunun) hemen huzuruna getirilmesini buyurur. Uyku sersemi tabirci başı yanına gelince, Padişah...
  2. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) bende katılırım demiştim ama sanırım kendi ismimi göremedim yukarıda . Sevgiler
  3. A

Teşekkür Etmenin Erdemi

Ynt: Teşekkür Etmenin Erdemi rica ederim . Üye olduğumdan bugüne ilk defa yazabiliyorum . İşlerimin yoğunluğundan İstanbul dışındaydım .Artık bol bol sizlerle olacağım ve birçoğunuzu tanımaktan mutluluk duyarım . Sevgiler
  4. A

Teşekkür Etmenin Erdemi

Küçük bir davranış, bir inceliktir teşekkür etmek. Öylesine zahmetsiz ve kolay. İki kelime eni konu. Söylemesi öyle kolay; neticesi öylesine büyüktür ki… Bize bir bardak su verene… Bize sıcacık yemekler hazırlayana… Bize bir harf öğretene… Bize bir yer ararken yol gösterene… teşekkür...
  5. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) merhaba bende gelirim .30 haziran .ok Sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri