albatroshsa kullanıcısının son içeriği

1. A

Portatif Bot (Taşınabilir Bot)

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) fiyat listesinin hemen üzerinde yazıyor 20 adet olduğu toptan satışta
  2. A

Portatif Bot (Taşınabilir Bot)

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Salih beye bu konuyu açtığı için teşekkür ederim Bende bu konu hakkında çok uğraştım ve çok araştırdım.Amerikadaki firmayla mail yoluyla görüşme imkanım oldu.Bazı bilgilere sahip oldum fiyat listesi ve katalog gönderdiler.isteyen ve bu konuda ilgilenenlere bu...
  3. A

Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly)

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) salih bey size maili atacağım birazdan salih bey birde siz bana mail atarsanız size gelen bilgileri sevinirim serdar bey fiyat 3.85 m boyundaki 2047 $
  4. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) evet en uygunu o olur çünkü genelde olta balıkçılığı yapanların dikkatini çekecek bir konu
  5. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) evet bu faydalı olabilir yeni bir sayfa işe yarayabilir 20 adet alınırsa fiyatta yaklaşık 400 $ fark oluyor başka bir sayfada konuyu açarsanız banada haber verirsenin bende sizinle beraber ordan yardımcı olamaya çalışırım
  6. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) bende ankaradayım bu çok iyi oldu aynı yerde olmamız. botu almak için kaç kişi bulabilirizki? 20 adet ve 20 adetten fazlasına indirim var ama 20 tane alıcı nerden bulacağız??
  7. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) sonder bende amerikadaki firmayla görüşme içerisindeyim. fiyat listesini falan aldım ancak beni hollandadaki firmaya yönlerdirmediler. birlikte tabiki hareket edebiliriz ama fiyatlar bana biraz fazla geldi
  8. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak türkiyede bu botu satan birini veya bir yeri bulamadım amerikadaki şirketin internet sitesine girip baktım ve oraya bir mail attım ama cevap gelmedi. Sanırım ben bu botu bulamayacağım. keşke...
  9. A

Satılık Portatif Bot Arıyorum (Porta Bote)

Ynt: Porta Bote ben bu bottan arıyorum nasıl bulabileceğime yardımcı olabilirmisiniz??
  10. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) çok teşekkür ederim ilginiz ve vakit ayırıp cevap verdiğiniz için bu arada bu botu kullanan birisi olarak botun kullanışlı olup olmadığı konusunda biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum. birde bu botun fiyatı konusunda bir bilgi...
  11. A

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) iyi günler bu konu uzun zaman önce konuşulmuş ama umarım bir cevap alabilirim.bu bottan bende almak istiyorum ama internette araştırdım türkiyede satan bir yer yok sanırım yada ben bulamadım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
55efaonur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri