Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ssang Motor Sanziman Ve Difransiyeller
Ediz bey getten vaz geçti ise eyvahhh :) ben sistemi senin yükseltme projen üzerine oturtmuştum halbuki ??? Şimdi hangi helezon yayı. Çok deneme yanılma gerektiren bi şey bu süspansiyonu optiumumda tutarak hangi yay ile ne kadar bir yükseltme...
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Olmamı bi elle direksyon tutup diğer elle çekince çok sağlıklı olmamış ama. :(
Bu aradada o güzel pazar gününe katılan ve katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Teşekkür butonu nasıl çalışıyor bulamadım bir türlü
videomuz...
Orçun kilit olmaması imkansız yahu. Sonuçta Korede bu araçlar LSD opsiyonlu olarak satıldı yani.
Ben şöyle bir kaç ürün buldum;
1-tahminen uzakdoğu veya noname LSD
http://www.euro4x4parts.com/parts/pbd4008-5238_differential_case.html bu arkalar...
Ynt: Ssang Off Road Performansı
Sabri Bey ve Ediz bey sizlere sonsuz teşekkür ediyorum (bir de haklarımızın koruyucusu Volkan bey vardı sanırım ona da tabiiki :) ) Sabri kardeş eğer arabanı özlersen haber ver birlikte gezelim, Ben de dağ kamp adına her türlü donanım mevcut. Bir tek aracım...
merhaba değerli arkadaşlarım. Ben Kıvanç, üç yıldır actyon sports kullanıyorum genelde off roadı ayaklarım üzerinde yapardım ama artık araca ufak dokunuşlar yapmanın zamanı geldi. Yükseltme işi çözülmüş gibi ama şu kilit işinde ilerleme kaydeden var...
Ynt: Re: Ssang Off Road Performansı
Merhaba arkadaşlar ben de üç yıldır actyon sports kullanıyorum genelde off roadı ayaklarım üzerinde yapardım ama artık araca ufak dokunuşlar yapmanın zamanı geldi. Deli gibi LSD arıyorum günlerdir. Şu işe birlikte bir el atalım kimler katılır acaba?